Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Wątek: [WARSZAWA, 2.05.2009] Plener zdjęć Ślubnych.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Też nad tym myślałem aby był wątek II Plener... a ten pierwszy to chyba można by zamknąć.

Co do pogody to analizując miejsce spotkania dowiedziałem się, że 2 05 ma być na warszawskiej starówce piękna pogoda. Ale też nikt za to nie da głowy.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Też nad tym myślałem aby był wątek II Plener... a ten pierwszy to chyba można by zamknąć.
    Zrobione, posprzątane.

Domyślnie

Lista Plener 2 Maja 2009 Zdjęcia Ślubne
    1. r2d2
    2. kuzi4
    3. Xxx Xxx
    4. maxon52
    5. panec

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wspomnę może jeszcze, że Młoda Para to osoby zajmujące się pozowaniem do zdjęć tak, że znacznie ułatwią mniej zaprawionym w plenerowych bojach fotografowanie. Do tego poza strojami będą mieli profesjonalnie wykonany make up, który na bieżąco w trakcie pleneru będzie poprawiany oczywiście o ile zajdzie taka potrzeba. Do tego do dyspozycji będziemy mieli zestaw do oświetlenia w plenerze http://www.milso.a.net.pl/pl/art/921...AS-z-glowica-A który z jednej strony uniezależni nas od pogody i zdecydowanie wpłynie na jakość wykonywanych zdjąć. Na razie mogę powiedzieć, że członkowie Klubu Czasopisma Lustrzanka, uczestnicy pleneru jak również uczestnicy warsztatów otrzymają na powyższy ( i niebawem nie tylko ) 5 % zniżki.

Tak na marginesie: Plener Zdjęć Ślubnych to nie jest dosłowne wykonywanie Ślubnych zdjęć. Będzie sobie można pozwolić sobie na sporo luzu, którego często brakuje podczas zwykłych zleceń. Do tego będzie sporo więcej czasu.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-04-2009 o 14:09

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

1. r2d2
    2. kuzi4 + Małżonka
    3. Xxx Xxx
    4. maxon52
    5. panec

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

2 05 spotkamy się o godzinie 14 na tym przystanku przy ulicy Rozbrat. Nie ma on numeru domu z tego powodu, że po tej stronie ulicy jest on tylko jeden, jadąc od mostu Poniatowskiego nieco wcześniej po prawej stronie ulicy. Na przeciwko znajduje się siedziba znanej partii tak, że z trafieniem nie powinno być problemów. Miejsce pleneru to park Frascatti gdzie jest sporo fotograficznych atrakcji.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Miejsce pleneru to park Frascatti gdzie jest sporo fotograficznych atrakcji.
    6 lat tu mieszkam a nie wiedziałem że toto zielone po drugiej stronie ulicy się tak nazywa .

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mam nadzieję, a są tego wszelakie symptomy, że nie tylko barman nam dopisze ale i http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,ti...l?ticaid=17ee2

Uprawnienia umieszczania postów