Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 77

Wątek: [WARSZAWA, 2.05.2009] Plener zdjęć Ślubnych.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Dla Ciebie, być może udany, ale po zdjęciach tego nie widać. Sporo nie ostrych, marna obróbka.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz, pank taki plener to doskonała okazja do zabawy jaką jest Battle Cage. Wszyscy mają tą samą parę w tych samych warunkach. Decyduje jak w sporcie kondycja fizyczna i przygotowanie czyli umiejętności. Ja nie chciałem aby plener wyglądał jak warsztaty, które były parę dni wcześniej, dlatego też nie było osoby pokazującej co i jak. Każdy z uczestników mógł się wykazać inwencją lub zrealizować własny pomysł. Do tego mogę śmiało powiedzieć, że Para Łukasz i Iwona doskonale pozowali ułatwiając wszystkim zadanie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Zdaję sobie z tego sprawę, widać to z resztą po zdjęciach sosny, jest dużo lepiej. Nie każdy który dostanie do ręki narzędzie posługuje się nim równie wprawnie, a w fotografii jest tyle zmiennych że oczywistym jest że każde zdjęcia będą inne. Śledzę wątek z zainteresowaniem i czekam na następną edycję, bardzo bym chciał potrenować zdjęcia plenerowe z oświetleniem innym niż blenda czy flash na puszcze.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tego dnia pogoda pracowała sama i oświetlenie dodatkowe nie było wykorzystywane we wszystkich sytuacjach. W tym przypadku wystarczyła blenda.

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Dla Ciebie, być może udany, ale po zdjęciach tego nie widać. Sporo nie ostrych, marna obróbka.
    jesli to do mnie, to zmien monitor, nie uwazam by byly nieostre, nie sadze by byly mniej ostre niz np "sosny", zreszta dalem tylko kilka, moze pokazesz swoje

Miasto
    wawa

Domyślnie

Do Ciebie, do Ciebie. Monitor mam na tyle dobry że raczej przez najbliższe lata nie będę go zmieniał, te zdjęcia co dałeś są dość małe, może to kwestia kontrastu nie ostrości, ale np. ostatnie jakieś dziwne jest. Zresztą ostrość to nie jest to do czego najbardziej bym się przyczepił. Te zdjęcia są nijakie, same oczywiste kadry, na żadnym ze zdjęć nie widać emocji ani uczucia, a o to chyba najbardziej chodzi w tego typu fotografii. Równie dobrze mogłeś fotografować manekiny. Sergiusz pokazał zdjęcie na którym widać to o czym piszę, przy okazji obróbką sprawił że para lśni, a Ty ograniczyłeś się tyko do wygładzenia skóry.
    Swoje chętnie bym pokazał, ale nie mogłem być na plenerze więc nie mam czego, jak koniecznie chcesz to link do mojej strony masz poniżej, trochę ślubniaków mam też w swojej galerii na CB, tutaj: http://canon-board.info/showthread.php?t=36941&page=9, ale nie wiem co to ma do rzeczy, nie podobają mi się Twoje więc muszę mieć swoje lepsze? Bez sensu.

Domyślnie

podostrzylem, zaden problem, jesli to kwestia "narzedzia" jak prawisz
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie mam ochoty z Toba dyskutowac, ile osob tyle opinii, a kazdy ma prawo do swego zdania, para zaczela sie rozkrecac pozniej, trzeba bylo byc na plenerze to bys sam zobaczyl. Emocje o ktore "bijesz" sa na dalszych fotkach, tych jeszcze nie mialem czasu wywolac, zreszta gdybys chcial to emocje znajdziesz i na tych ktore juz zamiescilem. Over
    Ostatnio edytowane przez r2d2 ; 06-05-2009 o 21:34 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak nie masz ochoty dyskutować to po jaką cholerę pokazujesz zdjęcia na forum dyskusyjnym? Oczekiwałeś poklepania po pupci, nie dostałeś i strzelasz focha?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Chyba pierwszy raz widzę jak ktoś wstawia zdjęcia po to żeby ich nie komentować.
    Wstawiłem je po to, by zniwelować słowa Sergiusza, że w wątku nie ma fotek ślubnych . Robię zdjęcia dla zabawy, nie dla komentarzy.

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów