Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Wątek: [WARSZAWA, 2.05.2009] Plener zdjęć Ślubnych.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boobass Zobacz posta
    Wymogiem jest mieć Canona?
    Jeśli dobrze pamiętam to na tym plenerze 2 maja były: 3 Canony, 2 Nikony, Fuji S5, jakaś Alpha chyba też była no i jakiś fan Olympusa też się kręcił .

Domyślnie

aA pamiętacie mały plenerek 28.04.09 wieczorkiemTo moje wypociny , tylko bardzo nie krytykujcie to mój pierwszy raz i te fotki udało mi się wrzucić .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeśli dobrze pamiętam to na tym plenerze 2 maja były: 3 Canony, 2 Nikony, Fuji S5, jakaś Alpha chyba też była no i jakiś fan Olympusa też się kręcił .
    Tak, byl ktos z Olympusem, z takim z odchylanym lcd
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Plenerek milo wspominam, mam nadzieje, ze bede mogl znowy sie wybrac, pozdrawiam wszystkich
    Ostatnio edytowane przez r2d2 ; 16-05-2009 o 19:01 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxon52 Zobacz posta
    To moje wypociny , tylko bardzo nie krytykujcie to mój pierwszy raz i te fotki udało mi się wrzucić .
    Pierwsze i ostatnie jeszcze ujdzie, chociaż para na tle głazu to jakoś tak mało romantycznie, ale zdecydowanie powinieneś mieć zabronione używanie filtrów w fotoszopie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Z odchylonego LCD ( zawsze mi się myli z SLD albo LSD:-D ) i LV Do pełni szczęścia przydałby się mały statyw.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Filtry rzeczywiście dla zabawy , ale miałem inny zamiar inaczej wyszło , wybór miejsca pleneru nie należał do mnie a para modeli nie była przygotowana tego dnia do zdjęć .

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Do tego był zmierzch i powoli robiło się mocno szarawo.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów