Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Vitez- tak się zastanawiam, że jeśli założymy nowy wątek to siłą rzeczy przepadną zdjęcia Ślubne z tego pleneru. A wydaje mi się, że trochę szkoda bo pokazują wiele spojrzeń na tą samą parę fotografowaną w tych samych warunkach. Z czasem jak pojawią się zdjęcia innych par i innych fotografów to powstanie może takie vademecum/przewodnik z, którego myślę, że ktoś mógłby skorzystać. Ale zdaję sobie też sprawę, że posty dotyczące spotkania, umawiania, listy itd. Tracą na aktualności i stają się zbędne w dniu odbycia się samego pleneru.
To może w wątku organizacyjnym "WARSZTATY (i nie tylko) " zaanonsujesz terminy kolejnych warsztatów/plenerów, listę chętnych itp a jak się będzie termin pleneru zbliżał (np tydzień przed) to zakładasz nowy wątek o konkretnym plenerze, by w nim dokładnie ustalić czas i miejsce spotkania a potem omówić zdjęcia. Nie mamy osobnego podforum studyjno-warsztatowego dlatego tylko z plenerami (jakoś popularne są...) byśmy tak robili.
Bo pisząc w wątku na temat już odbytego pleneru, z datą przeszłą w tytule - jest jakoś mniejsza szansa na przeczytanie bo sporo osób może omijać na zasadzie "po co czytać, to już było a mnie nie było" .