Lista Plener 2 Maja 2009 Zdjęcia Ślubne
1. r2d2
2. kuzi4
3. Xxx Xxx
4. maxon52
5. panec
Lista Plener 2 Maja 2009 Zdjęcia Ślubne
1. r2d2
2. kuzi4
3. Xxx Xxx
4. maxon52
5. panec
Wspomnę może jeszcze, że Młoda Para to osoby zajmujące się pozowaniem do zdjęć tak, że znacznie ułatwią mniej zaprawionym w plenerowych bojach fotografowanie. Do tego poza strojami będą mieli profesjonalnie wykonany make up, który na bieżąco w trakcie pleneru będzie poprawiany oczywiście o ile zajdzie taka potrzeba. Do tego do dyspozycji będziemy mieli zestaw do oświetlenia w plenerze http://www.milso.a.net.pl/pl/art/921...AS-z-glowica-A który z jednej strony uniezależni nas od pogody i zdecydowanie wpłynie na jakość wykonywanych zdjąć. Na razie mogę powiedzieć, że członkowie Klubu Czasopisma Lustrzanka, uczestnicy pleneru jak również uczestnicy warsztatów otrzymają na powyższy ( i niebawem nie tylko ) 5 % zniżki.
Tak na marginesie: Plener Zdjęć Ślubnych to nie jest dosłowne wykonywanie Ślubnych zdjęć. Będzie sobie można pozwolić sobie na sporo luzu, którego często brakuje podczas zwykłych zleceń. Do tego będzie sporo więcej czasu.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-04-2009 o 14:09
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A są już jakieś plany gdzie ten plener się odbędzie, zakładając że pogoda dopisze?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Trakt Królewski ze wskazaniem na okolice Starego Miasta. Chodzi o to aby część zdjęć mogła powstać też na łonie przyrody aby nie była utożsamiana z konkretnym miastem czy oklepanym miejscem.
Jeszcze jedno pytanie, na stronie warsztatów podane są ceny na wszystko tylko nie na plener, cena jest taka jak za "twój pierwszy ślub"?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak dokładnie taka ale dla Członków Klubu Lustrzanka wstęp jest wolny.
Dzięki za uwagę, dopisałem tą cenę na stronie.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-04-2009 o 14:41
Spotkamy się w Warszawie przy ulicy Rozbrat. Do poniedziałku podam dokładny adres i zamieszczę zdjęcie miejsca spotkania. ( muszę podjechać i je zrobić )
1. r2d2
2. kuzi4 + Małżonka
3. Xxx Xxx
4. maxon52
5. panec
2 05 spotkamy się o godzinie 14 na tym przystanku przy ulicy Rozbrat. Nie ma on numeru domu z tego powodu, że po tej stronie ulicy jest on tylko jeden, jadąc od mostu Poniatowskiego nieco wcześniej po prawej stronie ulicy. Na przeciwko znajduje się siedziba znanej partii tak, że z trafieniem nie powinno być problemów. Miejsce pleneru to park Frascatti gdzie jest sporo fotograficznych atrakcji.