Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 77

Wątek: [WARSZAWA, 2.05.2009] Plener zdjęć Ślubnych.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ciekawe jak się podoba Łukaszowi? Według mnie też fajnie pozował a do tego znajdował czas na „fajka” Widziałem gdzieś na zdjęciu.:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ciekawe jak się podoba Łukaszowi? Według mnie też fajnie pozował a do tego znajdował czas na „fajka” Widziałem gdzieś na zdjęciu.:-D
    Komentarz Łukasza:
    "na wstępie chciałbym podziękować wszystkim fotografom za przybycie oraz za rady którymi mnie faszerowali w trakcie robienia zdjęć,bawiłem się świetnie co widać na niektórych pracach, jestem zadowolony z wyników i aż miło popatrzeć jak to wszytsko wyszło,chciałbym również dowiedzieć się czy i jak mogę przechwycić kilka prac które BAAAARDZO chciałebym umieścić na swoim profilu ?"

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Rozumiem że będę wyluzowany jak mi się Twoje zdjęcia zaczną podobać? Kilka fajnych kadrów by się znalazło ale musisz trochę nad obróbką popracować.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja to lubię „prosto z puszki” ( no prawie ) zapomniałbym o modzie na camera obscura czyli z winetowaniem „pstryk” i mam :-D

prawie jak kolory,( trzeba pamiętać aby Iwona miała ramiona do tyłu, tu zapomniałem )

NC Color

Tu jak popracowałem nad obróbką to aż mi plama na czole wyszła ale przy ramionach, które dyskwalifikują to zdjęcie niech będzie:-D
    I na koniec MCstyle :-D

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Tutaj malutki backstage:

http://picasaweb.google.pl/kuzi41/PL...KPrg5PCo4-Yaw#

A to dowód na to, że dobra zabawa była:

Tutaj nieśmiało - bardzo nieśmiało (mój pierwszy raz) publikuję swoje zdjęcia:

http://picasaweb.google.pl/kuzi41/PL...20509WARSZAWA#

Wszelkie rady i uwagi mile widziane

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Jak chce któreś z moich to niech napisze przez Ciebie na PW które i poda maila . Wyślę mu w dużym formacie.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jako, że imprezę plenerową można zaliczyć do udanych proponuję termin kolejnego pleneru 12 06 piątek godzina 13 Ten dzień to również część kolejnego długiego weekendu czyli okazja do przyjazdu dla osób spoza Warszawy. Parę dni wcześniej odbędą się warsztaty 9 06 wtorek godzina 17 w temacie Twój pierwszy Ślub na które również zapraszam. Dla członków Klubu czasopisma Lustrzanka na plener wstęp wolny.

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jako, że imprezę plenerową można zaliczyć do udanych proponuję termin kolejnego pleneru 12 06 piątek godzina 13 Ten dzień to również część kolejnego długiego weekendu czyli okazja do przyjazdu dla osób spoza Warszawy. Parę dni wcześniej odbędą się warsztaty 9 06 wtorek godzina 17 w temacie Twój pierwszy Ślub na które również zapraszam. Dla członków Klubu czasopisma Lustrzanka na plener wstęp wolny.
    A na który termin wstęp wolny? Na ten 12.06 czy na 9.06?
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ej co to jest...?? proponuje nazwać plener: Przyjdź i dowiedz się jak nie należy robić zdjęć ślubnych.. i te warsztaty jeszcz płatne...?? Sergiusz z całym szacunkiem ale powinieneś dopłacać uczestnikom za takie "warsztaty". To jakaś zgroza.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To raczej w osobnym (nowym? ) wątku bym proponował. Albo w ogólnowarsztatowym.

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ej co to jest...?? proponuje nazwać plener: Przyjdź i dowiedz się jak nie należy robić zdjęć ślubnych.. i te warsztaty jeszcz płatne...?? Sergiusz z całym szacunkiem ale powinieneś dopłacać uczestnikom za takie "warsztaty". To jakaś zgroza.
    Nie byłeś i oceniasz tylko na podstawie zdjęć? Plener to co innego niż warsztaty. Nie wiesz na czym polegał, nie wiesz co się tam działo a udajesz że wiesz bo kilka zdjęć ludzie pokazali... nieładnie .
    Gdyby taka opinia padła z ust któregoś uczestnika pleneru to by była zrozumiała a tak to jest z palca wyssana opinia, która wygląda jak pisana przez zazdrośnika/frustrata/konkurencję - sam sobie ocenę wystawiasz.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów