bardzo fajne!
Ojoj nie zaglądałem chwilę a tu się tyle komentarzy nazbierało.
Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Teraz postaram się odpowiedzieć na pytania. Tak ogólnie.
Tak więc obróbka. Trochę do tego dochodziłem. Zabawa w PS - najpierw RAW i przygotowanie do obróbki w PS - światło, potem desaturacja, potem zabawa krzywymi, kontrast - ten tonalny i winieta - tak to wygląda ogólnie.
Co do tytułów to w sumie nie mają mieć jakiegoś większego przekazu - powiedzmy, że są tak dla mnie - ostatnio przestałem nazywać zdjęcia.
Co do publikacji wizerunku to jest to wszak przestrzeń publiczna prawda??![]()
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do obejrzenia i komentowania kolejnych prac :
V.
...
VI.
...
VII.
...
pkt 8 regulaminu
www.wykrota.wordpress.com
3 i 4 bardzo fajne, szkoda na jedynce tego uciętego akordeonu. Jakbyś w weekendy wybierał się w miasto daj znać![]()
Dzięki za wizyty i odpowiedzi.
Cresky niestety w ten weekend jestem na małych wakacjach. Może w następny będę już w Poznaniu.
Kolejne dwie prace z małym zaproszeniem na wystawę autorską "Poznań moimi oczami" - lokal Pożegnanie z Afryką - ul.Szkolna 17 (wejście od Jaskółczej) wystawa wisi do końca lipca (http://www.pozegnanie.com/?menu=full_news&id=65) - wszystkich chętnych zapraszam serdecznie do obejrzenia prac - koło 20 będzie pokaz zdjęć na dużym ekranie - dam jeszcze znać co do godziny :
VIII
...
IX
Zaproszenie na wystawę autorską 01.07. - 31.07. 2009r.
pkt 8 regulaminu
www.wykrota.wordpress.com
no to sie pewnie tam zjawie![]()
klimat świetnie oddany, jestem pod wrażeniem :]
Mi generalnie tez te fotki podchodzą ale na 3 jest jakas kicha z niebem ( wyglada jak zamalowane bucketem)
Miclesowi też się podoba. Micles nawet nie ma na co narzekać. Jest się od kogo uczyć![]()