Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
Nie mieli zamiaru sobie pojechać, a już nie miałem ochoty czekać - zimno mi się trochę robiło...
Tak już chyba będzie zawsze, nie mam ochoty układać tego wszystkiego tematycznie
Miało iść na Fotografię Miesiąca, ale nie chciało mi się tyle czekać.
Młody, gniewny i do tego leniwy? Fotografia to też sztuka cierpliwości.

HDR - to tylko technika osiągnięcia celu, i mimo że jestem "purystą" - krytykować tego nie będę

#6. Ołowianka
Podoba mi się to zdjęcie Architektura z życiem, choć niewielkim (płynący statek). Chyba najciekawsze z serii.

#7. Dyptyk trzykrzyżowy
A czemu nie tryptyk, jak sugeruje temat - z równo umieszczonymi ściągami (trójkąt) w kadrze w obrocie?

#8. Żak
Gdyby tak wyglądał, to te zworniki by powypadały Prostowałeś fisza? - budynek nieco za bardzo nachyla się.

Tym razem składanka z prawie 100 (słownie: STU) kadrów. W dodatku HDR, więc prawie trzysta RAWów. Śmiejcie się, śmiejcie, ale inaczej się NIE DAŁO: "pomieszczenie" ma ok. 3 metrów szerokości i kształt prostokąta. Ciekawe, czy się spodoba...
A musi? To Twoja wizja, choć tyle czasu na taki temat nie chciałoby mi się poświęcać.
Antonio Gaudi, w sensie architektonicznym, to na pewno nie jest, a ile krągłości, prawie brak kątów prostych! (okna po lewej, zadaszenie, schody...). Taki jesteś pracowity a jaki mało cierpliwy (patrz wyżej) - proponuję to zrównoważyć:cool: