Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
eh, prosze sie nie sugerowac zanadto moja recenzja poprzednich 'warsztatow' poniewaz dotyczyla ona tylko i wylacznie tamtych warsztatow. tym razem moze byc to wszystko lepiej zorganizowane (wierze, ze tak bedzie) - cyfrowe nabralo juz doswiadczenia w tego typu imprezach, bo tamte byly - jak twierdzili - ich 'pierwszym razem'.

sam sie dzisiaj zastanawialem czy nie wybrac sie na olkowe warsztaty i pewnie bym to zrobil gdyby pokazywali cos ciekawszego niz e-620.

takze, prosze smialo jechac i nic sie nie obawiac o poziom.
i po warsztatach koniecznie niech ktos napisze mini-recenzje. ja zycze dobrej zabawy
właśnie wróciłem z 'warsztatów'. Sama oprawa techniczna -- no cóż jeżeli chodzi o canon była bardziej o robieniu filmów natomiast dodatkowo były wystąpienie Pana z firmy eizo który wskazał sporo słabości które występują w naszych "zwykłych "monitorach no i trudno sie z nim nie zgodzić. Cala reszta - hmm aparatów 5d mark II było mniej niz ostatnio - 2 sztuki, dodatkowo byly 3 sztuki 1DS(hmm nasuwa sie pytanie czy to byla prezentacja 5dII czy 1DS ) ). jednak myślę ze i tak każdy mógł spokojnie pomacać szprzęt. Na koniec zostal podany obiad na ktorym mozna bylo wymienic sie swoimi spostrzezeniami z innymi uzytkownikami. Czyli ogolnie bylo troche reklamowo, troche zamieszania ale tez bardzo sympatycznie Takze bylo warto pozdrawiam