Lewa ręka wg mnie powinna nie być przyciśnięta do tułowia, a lekko odstawać. Wtedy fota nie leciałaby na prawo.
Cóż to za makijaż na lewej stronie twarzy, i czemu jest schowany?
Lewa ręka wg mnie powinna nie być przyciśnięta do tułowia, a lekko odstawać. Wtedy fota nie leciałaby na prawo.
Cóż to za makijaż na lewej stronie twarzy, i czemu jest schowany?
rzeczywiście fota leci na prawo... hmm chociaż według mnie wprowadza to trochę dynamizmu z stateczna scene...
co do make up - no cóż ten makijaż miał być po prawej stronie twarzy - modelka zdecydowanie bardziej woli pokazywać właśnie prawy profil
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
34.
Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 07-02-2010 o 00:39 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Uciąłbym/wystemplował ten czarny trójkącik na samym dole, przy prawym rogu zdjęcia. Prawy rękaw niedoprasowany. I znowu nie widać kresek w pełnej okazałości
Bardzo ładna fota, naturalna. Światło!
Ładne portreciki, delikatne.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
35 na wysokości oczu, nosa, ust i trochę poniżej brody syfy na matrycy (wszystkie na lewo od w/w) (chyba. W sumie to na 5.6 nie powinny wyjść aż tak znacząco, ale może na prawdę wielkie okruchy w puszce masz)
Poza syfami jest jak dla mnie wzorowa (ewentualnie te kreski mogłyby być dokładniejsze, bo teraz niekiedy prześwitują, szczególnie ta najwyższa)
EDIT : no, może podbródek za płasko.
36 jakoś bez tego delikatnego uroku, które mają poprzednie foty. Chyba przez za agresywne światło (tak, wiem, jest delikatne, ale w stosunku do pozostałych fot...), które wyciągnęło niedoskonałości z twarzy.
Wymówka wymówką, a największa gruszka w aptece 9zł![]()