Ja tam widziałem talent sirgerwazego już w pierwszych fotkach, które momentami zostały zbyt ostro potraktowane przez komentujących.. no i się nie pomyliłem
1-4 w nowej serii - bardzo ładne kolory, ciekawe kadry, zdjęcia mają dużo smaczku i nie jest to jedynie zasługą pięknej modelki.
5-8 - kolorystyka nieco dziwna, zbyt dziwna i w moim odczuciu trochę odrzucająca. Szczególnie skóra w przyciemnionych partiach (np ręce na zdj.5) ma kolor bury i nieciekawy.
9-10 - nic specjalnego.
11 - było już prezentowane i mi się nieodmiennie podoba. Jakby sam czuł ten wiatr we włosachZdjęcie może nie jest idealne, ale ma to "coś"
12, 13, 15 - znowu perełki. Świetne kadry, przykuwają wzrok.
14 - ok.
16-20 - Dobre. Widać pomysłowość autora zdjęć.
Ogólnie BRAWO!
hmm ja bym tylko mniej katował oczy sa jak dla mnie za za...bardzo wyostrzone i tyle reszta jak najbardziej ok![]()
Hm... walizka na torach... całkiem oryginalny pomysł...
(żart, tak serio to tak oklepany pomysł że aż ociera sie o kicz)
jeżeli jest to tak oklepany pomysł nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem jakiegoś innego zdjęcia gdzie ktoś stoi na torach z upuszczona walizka spoglądającego w kierunku odjeżdżającego pociągu)
wiem wiem trochę długa fabula pomysłu no ale cóż taki porostu był podczas wykonywania tego zdjęcia![]()
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Kiedyś były pokazywane na forum świetne, klimatyczne (dzięki bardzo dobrej obróbce) zdjęcia z małą dziewczynką i walizką. Nie mogę przypomnieć sobie autora...Wie ktoś może o które foty mi chodzi?
U Ciebie jakoś nie podchodzi mi za bardzo obróbka. Z całej serii chyba ostatnie jest najlepsze.
25.
Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 20-12-2009 o 02:45
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Pierścionek skutecznie przeszkadza mi w odbiorze (25)
21, 22 - czyżby dworzec w Pruszczu?