Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
37. Kadr dobry, ale obróbka fatalnie wygląda . I chyba wolałbym bez kolczyka.
hmm a co sugerowałbyś prawa duza stopa a lewa mala ?? no to wyglądałoby to komicznie - człowiek o rożnych stopach... a to nie było moim celem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co masz dokladnie na mysli...bede bardzo wdzieczny za sprecyzowanie stwierdzenia"obróbka fatalnie wygląda" bo moze rzeczywiscie czegos nie zauwazam
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 01-03-2010 o 17:08 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Żeby zdjęcie było poprawne, potrzeba prawej i lewej stopy, obu tej samej wielkości.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No już, już. Jeden micles na CB wystarczy ;P
hehe interesujące spojrzenieno cóż można sie z nim zgodzić lub nie
ale byłbym wdzięczny za przybliżenie mi terminu "żeby zdjęcie było poprawne" w tym kontekście w którym piszemy)
żeby stwierdzić poprawność potrzebny jest dowód - czyli coś ścisłego. jak wiemy fotografia nie należy do dziedzin ścisłych podobnie jak malarstwo itd))
pozdrawiam
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Stary, żartuję sobie, co myślę o zdjęciu już napisałem, kazałeś się czepiać to wymyślam.
plastic oraz cała lewa strona ma jakieś takie dziwne plamy na skórze ( lewa ręka też ).
A kolczyk odciąga niepotrzebnie uwagę
Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 01-03-2010 o 18:48 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
37 "plamy" to nierówności skóry (pagórki i doliny) które wylazły jako jaśniejsze i ciemniejsze z powodu dużego kąta padania światła. Mi się najbardziej nie podobają oczy (widać, że wyciągane) i usta (bez pigmentu?)