Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 125

Wątek: [sirgerwazy] Portret -poczatki

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

37. Kadr dobry, ale obróbka fatalnie wygląda . I chyba wolałbym bez kolczyka.

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
    hmm a co sugerowałbyś prawa duza stopa a lewa mala ?? no to wyglądałoby to komicznie - człowiek o rożnych stopach... a to nie było moim celem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez tomekqrrr Zobacz posta
    37. Kadr dobry, ale obróbka fatalnie wygląda . I chyba wolałbym bez kolczyka.
    co masz dokladnie na mysli...bede bardzo wdzieczny za sprecyzowanie stwierdzenia"obróbka fatalnie wygląda" bo moze rzeczywiscie czegos nie zauwazam

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 01-03-2010 o 17:08 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Miasto
    wawa

Domyślnie

Żeby zdjęcie było poprawne, potrzeba prawej i lewej stopy, obu tej samej wielkości.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No już, już. Jeden micles na CB wystarczy ;P

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Żeby zdjęcie było poprawne, potrzeba prawej i lewej stopy, obu tej samej wielkości.
    hehe interesujące spojrzenie no cóż można sie z nim zgodzić lub nie
    ale byłbym wdzięczny za przybliżenie mi terminu "żeby zdjęcie było poprawne" w tym kontekście w którym piszemy )

żeby stwierdzić poprawność potrzebny jest dowód - czyli coś ścisłego. jak wiemy fotografia nie należy do dziedzin ścisłych podobnie jak malarstwo itd ))

pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Miasto
    wawa

Domyślnie

Stary, żartuję sobie, co myślę o zdjęciu już napisałem, kazałeś się czepiać to wymyślam.

Domyślnie

plastic oraz cała lewa strona ma jakieś takie dziwne plamy na skórze ( lewa ręka też ).
    A kolczyk odciąga niepotrzebnie uwagę

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Stary, żartuję sobie, co myślę o zdjęciu już napisałem, kazałeś się czepiać to wymyślam.
    ok
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez tomekqrrr Zobacz posta
    plastic oraz cała lewa strona ma jakieś takie dziwne plamy na skórze ( lewa ręka też ).
    A kolczyk odciąga niepotrzebnie uwagę
    Panowie czy rzeczywiście sa tam jakieś plamy ?? bo albo muszę zainwestować w nowy monitor eizo albo tomekqrrr ma "zbyt" dobry monitor
    Ostatnio edytowane przez sirgerwazy ; 01-03-2010 o 18:48 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

37 "plamy" to nierówności skóry (pagórki i doliny) które wylazły jako jaśniejsze i ciemniejsze z powodu dużego kąta padania światła. Mi się najbardziej nie podobają oczy (widać, że wyciągane) i usta (bez pigmentu?)

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów