Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Kuźnia Wodna – Oliwa Foto spotkanie 26.04

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

źródło: http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/3...+w+Oliwie.html

W najbliższą niedzielę, 26 kwietnia 2009 w godz. 13-15 zapraszamy mieszkańców Trójmiasta do udziału w spotkaniu pt. Kuźnia-Foto, wstęp wolny.

W tym dniu w Kuźni Wodnej w Oliwie chcemy porozmawiać z miłośnikami fotografii wspólnie na temat nowych koncepcji spotkań tego typu. Mamy kilka pomysłów np. galerie fotografii przyrody doliny Radości, myślę iż warto połączyć spotkania w kuźni z przyrodą wokół tego miejsca jak i ekologią której wciąż jest tutaj tak mało.

Organizator: Kuźnia Wodna
    i jeszcze tutaj: http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/3...nia+-Foto.html
    W roku ubiegłym zorganizowaliśmy spotkanie dla miłośników fotografii pt. Kuźnia -foto ,zamiarem było wykorzystania naszych wnętrz do realizacji zdjęć fotograficznych. Efektem tego pierwszego spotkania było otwarcie wystawy prac uczestników pt. Kuźnia w obiektywie ,która bardzo zaciekawiła odwiedzających nasz obiekt i nie tylko. Dzięki dobrej woli pracowników naszemiasto.pl prace uczestników zawitały również na witrynę tego portalu.
    W roku obecnym chcemy dalej umożliwić taką formę realizacji właśnie u nas w kuźni dlatego też w najbliższą niedzielę tzn.26 kwietnia 2009 zapraszamy wszystkich chętnych do odwiedzenia naszego muzeum i przyłączenia się do wspólnej dyskusji na temat nowych kierunków takich spotkań. Myślę iż mamy sposobność stworzenia nowej formy spotkań dla miłośników fotografii w Trójmieście, tak aby kolejne z tego cyklu spotkań zostało zorganizowane przy współpracy z Państwa strony. Oczekuję iż po pewnym czasie ustalimy nasze wspólne oczekiwania jak powinno wyglądać kolejne takie spotkanie .
    Zapraszam do dyskusji oczywiście z aparatem !
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 21-04-2009 o 21:14
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów