Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
zwracam honor
żeczywiście to kawka, a ja całe życie myślałem że tu mi lata stado wron nad dachem, ale czemu kawki kraczą ?
EDIT: już wiem -Kawka jest coraz rzadszym ptakiem lęgowym Polski. W zimie spotykana w wielkich stadach razem z gawronami i wronami siwymi. Ma czarnogranatowe upierzenie i niebieskie oczy. Mniejsza od gawrona.
czy my jesteśmy na forum ornitologicznym?
poszerzamy wiedzę)) w końcu dobrze jest wiedzieć co siedzi na zdjęciu
)) natomiast co do zdjęć...jakoś mnie nie przekonują... no, może jeszcze te z pszczołą...natomiast kompletnie nie wiem jaki związek z wiosną ma kawka, gawron, wrona czy inna latająca cholera
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
6 zrobiłeś chyba odrobinę za nisko, 7- lubię takie ujęcia -fajne
mnie na 6 podoba się perspektywa, a na 7 faktycznie brakuje trochę uszu ale bardzo przyjemna fota:smile:
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2