Trochę dostało mi się za te zdjęcia "w auto"...
Do tej pory najczęściej takie robiłam - ja i inni, którzy korzystali z mojego aparatu. Nadal tak zostanie, że z aparatu nie będę korzystać tylko ja... stąd też może cały czas o tym "auto". No może się powtórzę, że do tej pory nie były najgorsze te zdjęcia... i na ten moment to jest dla mnie najbardziej porównywalne... właśnie auto... dlatego pytałam czy zdjęcia w auto na G10 będą lepsze od tych z A510 i S5 IS.
Przez całe życie człowiek się uczy, więc mam też nadzieję, że G10 też będzie tutaj odgrywał dobrą rolę.
Pójdę trochę dalej...
Odkąd korzystam z lustrzanki na auto nie zrobiłam żadnego zdjęcia po tym, kiedy się przekonałam, że nie do tego jest lustrzanka.... Wykorzystuję najczęściej tryb AV... najczęściej jeszcze nic mi nie wychodzi, ale czytam... robię zdjęcia, pytam, i znowu robię... i może kiedyś będzie lepiej...
Ten G10 miałby mi służyć do zrobienia zdjęć bez wyszukiwania właściwych ustawień kiedy nie ma na to czasu i nie zawsze można zabrać lustrzankę, ale i do tego, żeby w przyszłości po wielkich trudach nauki wydobywać z niego i to na co go stać.