Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Reporterka wojenna

Mieszany widok

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Stale o tym myślę, ale podejrzewam, że jak pierwszy raz zobaczę ludzkie wnętrzności po wybuchu np. miny to mi się odechce

A tereny gdzie chciałbym pojechać to głównie Bałkany.

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ja dosyc intensywnie mysle o tym - teraz raczej nie wyjade bo studia ale myslalem zeby pojechac na front jako lekarz wojskowy i wtedy mozna porobic jakies zdjecia przy okazji

Myslalem tez o lekarzach bez granic i wyjeżdzie do Kosowa - bardzo fajna sprawa tylko ze ryzykowna niestety. Pomysl ten chodzi za mna od 2 gimnazjum jak zobaczylem na wystawie w Karkowie zdjecie World Press Photo jak fotograf znalazl sie w samym centrum zamachu (nie pamietem dokladnie gdzie to bylo), sam zostal postrzelony i jak lezal na ziemi to robil zdjecia zamin stracil przytomnosc - na prawde genialne zdjecie.
    Ostatnio edytowane przez Voith ; 18-04-2009 o 09:34
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Stale o tym myślę, ale podejrzewam, że jak pierwszy raz zobaczę ludzkie wnętrzności po wybuchu np. miny to mi się odechce
    A w Polsce nie widuje się takich rzeczy? Zresztą co złego jest we wnętrznościach? Są dużo gorsze do focenia (przynajmniej dla mnie).

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    A w Polsce nie widuje się takich rzeczy? Zresztą co złego jest we wnętrznościach? Są dużo gorsze do focenia (przynajmniej dla mnie).
    Ja widze 3 razy w tygodniu na zajeciach wiec dla mnie to nic strasznego. A jakie gorsze rzeczy do focenia sa ?

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith Zobacz posta
    A jakie gorsze rzeczy do focenia sa ?
    Na przykład czatowanie w krzaku na jakiegoś aktora jak pójdzie pijany. Podałem jako przykład bo bezpośrednio nigdy nie miałem "przyjemności". Nie dość, że potwornie nudne to jeszcze głupie obrabianie ****. Każdy ma prawo się napić w końcu

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Myślę, że rzadko widzisz w Polsce człowieka rozerwanego przez minę, albo jakiś wybuch

Nawet na wypadkach jest to raczej delikatne, na pewno w porównaniu do wojny

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Myślę, że rzadko widzisz w Polsce człowieka rozerwanego przez minę, albo jakiś wybuch

Nawet na wypadkach jest to raczej delikatne, na pewno w porównaniu do wojny
    Uwierz mi ze w wypadkach jest podobnie - widac nigdy nie udzielales 1 pomocy w wypadku komunikacyjnym. Mi kilka razy sie zdarzylo i uwierz mi ze nie jest to przyjemne. Pogadaj z ratownikami z karetek o tym co musza ogladac. Reporterka wojenna jest trudna z 2 powodów - fizycznych (ciągle niebezpieczenstwo) i psychicznych (ogladanie krwawych scen). Jezeli myslisz o tym powaznie to zacznij po pierwsze trenowac i cwiczyc zeby miec kondycje fizyczna i zacznij przyzwyczajac swoja psychike - swojego czasu duzo czytalem reportazy o Iraku czy Afganistanie i uwierz mi ze nie jest tak kolorowo jak mi sie wydawalo - wojna jest straszna i bezwzględna - pomysl sobie o tym ze mozesz np. stac sie zakladnikiem i byc torturowanym. Śmierć na wojnie przez postrzelenie jest najmniej bolesnym pożagnaniem sie z życiem. Na wojnie nie obowiązują zadne reguły i zasady.

Uprawnienia umieszczania postów