Takie kombinacje przypominaja mi lata z ubiegłego wieku...
Zróbcie coś porządnie na miare dzisiejszej daty,bo takie kombinacje to ja uskuteczniałem jakieś 15 lat temu.
Anachronizm.
Takie kombinacje przypominaja mi lata z ubiegłego wieku...
Zróbcie coś porządnie na miare dzisiejszej daty,bo takie kombinacje to ja uskuteczniałem jakieś 15 lat temu.
Anachronizm.
Znaczy to aby nie bylo kłopotu z wejściem i bez zbednych kombincji,bo mi się "okrągły stół" przypomina i era Odry.
Poważnie, to taka prowizora jak gadanie z parteru na piętro za pomocą rynny.
Wyjdzie/niewyjdzie.
No chyba że w zasadzie nie warto.Nie wiem.
Prowizorka? Działa od paru lat bez problemów. I każdemu wychodzi jakoś. Jeśli wpisanie hasła przy połączeniu z zagranicy to taki problem, to nie potrafię nic na to poradzić.
Cofam sugestie.
Zostawic jak jest, rak i makaron na "canonie" mowi samo za siebie.
Skoro dostaliśmy, wraz z upgradem, nową "zabawkę" to zapraszamy:
http://canon-board.info/group.php?groupid=1
;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Yo. Dwa pytania do ojca prowadzącego: NoAleOSoChosi z tą grupą i czy jest jakiś problem z ircem, czy tylko ja się tak uwsteczniłem, że nie mogę sie do niego wpiąć?
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
A takie tam TWA :P Dołączyć nie powinieneś mieć problemu. w Chatzilli po odpaleniu wpisujesz kolejno:
/server poznan.ircnet.pl
/j #canon
i cieszysz się dostępem do naszego kanału![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Dostaję takie info:
[ERROR] Closing Link: 92.244.46.207 (You are not authorized to use this server)
podobnie w przypadku torun.ircnet.pl jak i katowice...![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Spróbuj przez bramkę Tomasza:
http://tomaszg.pl/canon/irc.cgi
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj