Ja mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie mokroi błotno
![]()
Ja mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie mokroi błotno
![]()
ciesz sie jak bedzie mokro, u mnie caly tor byl suchy z wyjatkiem jednego zakretu, przez co pyl unosil sie wszedzie
No juz robiłem w pyle..Hehe.. Nie było źle..
![]()
swietna seria ale 1 i 6 to wymiataja dynamika dynamika i jeszcze raz dynamika !!!!!!!!!!!!!!
u mnie bylo gorzej, mam kilka pylkow w obiektywie, tak wiec zdecydowanie wole blotoNo juz robiłem w pyle.. Hehe.. Nie było źle..
dzieki wszystkim za komentarze!!!
teraz cos zupelnie z innej parafii, mianowicie REGIONALNE ZAWODY JEŹDZIECKIE RADOSTY 2009. podobnie jak klady, focilem pierwszy raz, ocencie sami
zestaw taki sam jak poprzednio, szkoda, bo jakies tele wiele by tu dobrego wnioslo
10.
11.
12.
13.
oczywiscie bedzie wiecej, to na poczatek. pozdrawiam
Straszne słońce, więc cudów się nie można spodziewać.
Czasami dobrze jest skoncentrować się na jeźdźcu, i zbliżyć na twarz, dobre są emocje w WKKW (czy tam skokach).
Ogólnie, zdjęcia ok, ale mocne cienie psują efekt cały.
PS. Prawie jak w Białym Borze, ehh (OT)
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
no niestety obiektyw jaki posiadam nie pozwolil na zblizenia, w niedziele bede na podobnych zawodach moze tam cos sie uda z bliska strzelic. najgorsze, ze zapowiadaja taka sama pogode
dzieki za opinie
Mysle o Elmocie.. ale ja zazwyczaj w weekendy w domu siedze.. :/
Ale pomysle, coby chociaz na piatek sie wybrac.. No ale nei mam szerokiego kąta.. :/