nie rozumiem tych przekrzywionych kadrów... na 2. za dużo góry i to przekrzywienie, [oza tym okulary, w których się odbijasz...
na . znowu przekrzywienie...
4. byłaby ajna jakbyś zszedł niżej i sfotografował ją z poziomu jej biustu, tak myślę
nie rozumiem tych przekrzywionych kadrów... na 2. za dużo góry i to przekrzywienie, [oza tym okulary, w których się odbijasz...
na . znowu przekrzywienie...
4. byłaby ajna jakbyś zszedł niżej i sfotografował ją z poziomu jej biustu, tak myślę
Rób jej zdjecia bez tych okularów, modelka ma super oczy a ty tylko tracisz na tym przykrywajac je wielkimi szkłami a te kadry ukośne nie trafiaja do mnie.
na 1. za duzo magnety, twarz fioletowo-różowa się zrobila
za to na 2. ten szalik skraca szyje, modelka wygląda grubo...
5 troszke fioletowo ale nie jest zle
6 beznadziejny kadr. modelka nie ma smuklej twarzy wiec nie powinienes robic fotek od dolu
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Nie wiem czy tak miała być ale na każdym masz przepaloną/za jasną twarz, mi to nie podchodzi. I jeszcze ten naszyjnik jakoś rozprasza uwagęPoza tym jest chyba ok
![]()
mnie również i to bardzo
dodatkowo sztuczne, sztywne pozy- 9 i 7
obcięte palce na 7
ze szczegółów to np. na 7 - koszmarny wygląd szyi, plama światła na wlosach, na czole- dziwnie to wygląda
8- fajny kolorowy bokeh, szkoda że modelka się garbi, oczy wyglądaja nienaturanie ale jest z tych trzech zdjęć najlepsze (wyłączając fakt ze twarz jest przepalona i wygląda fatalnie jak maska)
7 i 9 słabe
ok, a co myslicie o tym?
10
zwróć włosom szczegóły i według mnie będzie dobrze
włosy teraz to czarna plama