Witam serdecznie.
Ładne zdjęcia.
Zapamiętałem 2, 20 i wylinkę pająka. Zwłaszcza pajęcza seria, to coś co mi zapadło.
Będę zaglądał (podpatrywał).
Pozdrawiam.
Witam serdecznie.
Ładne zdjęcia.
Zapamiętałem 2, 20 i wylinkę pająka. Zwłaszcza pajęcza seria, to coś co mi zapadło.
Będę zaglądał (podpatrywał).
Pozdrawiam.
....C50E....C40D
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Witam serdecznie.
39 - super. Nawet nie boli narożnik (prawy dół) przy takim ujęciu.
Coś mi się nie wyświetla od 41 do 49. Monitor?
Pozdrawiam i jeszcze zajrzę.
....C50E....C40D
2 - zdecydowanie dobry moment
6 - bardzo mi się podoba (fajne kolorki i ogólnie kadr)
9 - bardzo ładne zdjęcie i super jakość, ale wolałbym to w poziomie (nie przepadam za pionowymi kadrami)
13 - bardzo dobra głębia, dobra kolorystyka, nieco przeszkadza jasny patyczek w tle, ale wiem jak to jest w makro. Jeśli się chce "posprzątać" to owady itp. uciekają
14 - pierwsza klasa
15-20 motyle superale na 18 mam jakieś mieszane uczucia, tak jakby czegoś brakowało hmm
Ogólnie mówiąc zdjęcia mają klimat i bardzo mi się podobają. Szkiełko jak widać ładnie sobie radzi
Często udzielasz się w moim wątku i między innymi dzięki Twoim sugestiom poprawiam swój warsztat
Przejrzałem Twoje zdjęcia i najbardziej lubię 2 (jeszcze nigdy nie udało mi się pstryknąć owada w locie), 9 (ładnie pokazany, troszkę wyprostowałbym kłos do pionu), oczywiście 13 (uwielbiam ważki:-D, przeszkadza trochę ta krecha w tle, ale sam robię takie zdjęcia i wiem, że nie zawsze jest czas wyczyścić wszystko w tle), 15-20 mi się nie wyświetla, fajna seria 32-34, 38 (bardzo czysty kadr), 41 hmmm to tył czy przód? Ogólnie miło się ogląda, zaglądam tu od dawna i podpatruje, zróżnicowane prace i wysoki poziom, pozdrawiam.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Bardzo mi się podoba zdjęcie numer 40 choć nie wiem cóż to za robaczek42 jest świetne pod względem kompozycyjnym.