Pokaż wyniki od 1 do 10 z 508

Wątek: [Tryton] moje przyrodnicze

Mieszany widok

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

Generalnie wszyskie "przyjemne w odbiorze", dobra technika, kolory - ale ja tradycyjnie lubie najbardzie te w stylu 92. Moze czas pojsc krok dalej - i sprobowalbys programow w typu Helicon albo Combizym? Gdybym mial wiecej czasu i "serca" do makro pewnie sam bym sprobowal.
    Widze, ze jednak "100" jest najczesciej w uzyciu - a jak tam "400"? U mnie z kolei "100" troche sie marnuje choc ostatnio uzylem jej do portretow z bardzo dobrym efektem (moim zdaniem....).
    Pozdrawiam.

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max13 Zobacz posta
    Generalnie wszyskie "przyjemne w odbiorze", dobra technika, kolory - ale ja tradycyjnie lubie najbardzie te w stylu 92. Moze czas pojsc krok dalej - i sprobowalbys programow w typu Helicon albo Combizym? Gdybym mial wiecej czasu i "serca" do makro pewnie sam bym sprobowal.
    Widze, ze jednak "100" jest najczesciej w uzyciu - a jak tam "400"? U mnie z kolei "100" troche sie marnuje choc ostatnio uzylem jej do portretow z bardzo dobrym efektem (moim zdaniem....).
    Pozdrawiam.
    Jak się kiedyś zmuszę do wstania na tyle wcześnie rano, żeby znaleźć śpiące, nieruchome modele pokryte rosą to na pewno spróbuję tego, o czym piszesz. Tyle, że coś z tym wstawaniem u mnie kiepsko W ogóle miałem kupić pierścienie i ciągle się nie mogę zmobilizować. Choć z drugiej strony lubię kadry, na których widać całego osobnika. Choć z trzeciej strony chętnie bym się pobawił dużym przybliżeniem z techniką przesuwania GO.
    A jeśli chodzi o 100-400, to faktycznie trochę leży ostatnio. Widzę po prostu, że takie sobie pójście na spacer raczej nie daje efektów. Muszę po prostu zorganizować sobie jakąś zasiadkę. Dojrzewam powoli do tego.
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

Uprawnienia umieszczania postów