hmm, zerknolem na Twoja stronke (w stopce) i masz tam duzo ciekawsze zdjecia - wiec pytam, co Cie sklonilo do zaprezentowania wlasnie tego?
hmm, zerknolem na Twoja stronke (w stopce) i masz tam duzo ciekawsze zdjecia - wiec pytam, co Cie sklonilo do zaprezentowania wlasnie tego?
Nie masz jakiegoś zdjęcia samego pałacu? Jest ogólnie dostępny czy raczej przez dziurę w płocie?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Pałac to Pałac w Dąbroszynie koło Kostrzyna nad Odrą. 80km od Berlina, jest w administracji Urzędu Miasta i Gminy próbują go sprzedać jak jesteś zainteresowany ;-), pracowałem wiele lat w urzędzie mam tam ciągle wielu znajomych, biorę klucz i jadę zdjęcia robić. nie sądzę aby był problem aby tam wejść. Ale on niszczeje nie jest super ciekawy w okolicy mamy lepsze miejsca, np. Mierzęcin piękne miejsce. 9lat temu robiłem stronę o tym pałacu w Dąbroszynie, pierwszą stronę jaką www.witnica.pl/tamsel strona się trochę rozjechała, (dobrze wyglądała pod IE5 czy nawet 4), ale ogólnie czegoś się tam dowiesz jak chcesz. Ale od Ciebie to bardzo daleko, 450km?
Ja akurat tam poszedłem, bo to 10 minut drugi ode mnie.
ps. strona nie działa w firefoxie, prawie w ogóle, nie wiem czemu, pewnie z błędami napisana hehe
Ostatnio edytowane przez JasDa. ; 16-04-2009 o 10:41
Szczerze na ostatnim widać, że to kit.. Za szeroki kąt mi się wydaje...
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Ostatnio edytowane przez JasDa. ; 16-04-2009 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost
1,2,3 z początku wątku bardzo przyjemne i z klimatem, reszta do mnie nie przemawia. Natomiast zdjęcie dziewczynki jest po prostu przecudne