Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [JasDa] Kilka fotek pod rozwagę

sXe
    Guest

Domyślnie

hmm, zerknolem na Twoja stronke (w stopce) i masz tam duzo ciekawsze zdjecia - wiec pytam, co Cie sklonilo do zaprezentowania wlasnie tego?

JasDa.
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Coś chciałam rzec odnośnie sztuczności, którą twierdzisz wywołałoby doświetlenie/rozjaśnienie panny młodej na 4.

A powiedz mi....czy ślubniaki plenerowe to sama natura? Nie widziałam jeszcze młodych co by tak dla przyjemności ubierali się w stroje ślubne i włóczyli się po jakichś ruinach, lasach etc. tak więc z tą sztucznością...to ona chyba juz dawno na salony weszła w tej kategorii
    Źle to ująłem chyba, mówiąc sztucznie miałem na myśli że rozjaśniłem jak się dało na maxa w PS więcej to by wyszła posteryzacja.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie masz jakiegoś zdjęcia samego pałacu? Jest ogólnie dostępny czy raczej przez dziurę w płocie?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

JasDa.
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie masz jakiegoś zdjęcia samego pałacu? Jest ogólnie dostępny czy raczej przez dziurę w płocie?
    Pałac to Pałac w Dąbroszynie koło Kostrzyna nad Odrą. 80km od Berlina, jest w administracji Urzędu Miasta i Gminy próbują go sprzedać jak jesteś zainteresowany ;-), pracowałem wiele lat w urzędzie mam tam ciągle wielu znajomych, biorę klucz i jadę zdjęcia robić. nie sądzę aby był problem aby tam wejść. Ale on niszczeje nie jest super ciekawy w okolicy mamy lepsze miejsca, np. Mierzęcin piękne miejsce. 9lat temu robiłem stronę o tym pałacu w Dąbroszynie, pierwszą stronę jaką www.witnica.pl/tamsel strona się trochę rozjechała, (dobrze wyglądała pod IE5 czy nawet 4), ale ogólnie czegoś się tam dowiesz jak chcesz. Ale od Ciebie to bardzo daleko, 450km?
    Ja akurat tam poszedłem, bo to 10 minut drugi ode mnie.
    ps. strona nie działa w firefoxie, prawie w ogóle, nie wiem czemu, pewnie z błędami napisana hehe
    Ostatnio edytowane przez JasDa. ; 16-04-2009 o 10:41

Coś już napisał Awatar venomer
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Szczerze na ostatnim widać, że to kit.. Za szeroki kąt mi się wydaje...
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

JasDa.
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez venomer Zobacz posta
    Szczerze na ostatnim widać, że to kit.. Za szeroki kąt mi się wydaje...
    Przecież napisałem, że 400D + kit. zaraz nad zdjęciem, to było robione zanim porządne szkła kupiłem w zeszłym roku w październiku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sXe Zobacz posta
    hmm, zerknolem na Twoja stronke (w stopce) i masz tam duzo ciekawsze zdjecia - wiec pytam, co Cie sklonilo do zaprezentowania wlasnie tego?
    Lubię to zdjęcie. Początki moje w portretach.
    Ostatnio edytowane przez JasDa. ; 16-04-2009 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost

ElizabethBathory
    Guest

Domyślnie

1,2,3 z początku wątku bardzo przyjemne i z klimatem, reszta do mnie nie przemawia. Natomiast zdjęcie dziewczynki jest po prostu przecudne

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów