Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tak btw, Sergiusz, proponował bym zrobić coś z szatą graficzną, fajne pismo, ale forma w jakiej je podajecie jest żenująca.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Po zobaczeniu tego czasopisma to były moje pierwsze myśliTak btw, Sergiusz, proponował bym zrobić coś z szatą graficzną, fajne pismo, ale forma w jakiej je podajecie jest żenująca.
Co do szaty graficznej nie będę polemizował. Czasopisma nawet w znaczny sposób różnią się między sobą i trzeba by rozmawiać raczej o bieżącym wydaniu biorąc pod ocenę szatę graficzną.
Sergiusz - polemizować o tym jest ciężko. Miałem na myśli szatę graficzną ogólnie a nie zdjęcie z okładki.
Sergiusz - Szata graficzna to całość. A mi chodziło o wrażenie jakie robi okładka prezentując się na półce z oddali. Nie mam pomysłu co zmienić nie jestem grafikiem. Pamiętam tylko pierwsze wrażenie - mieszane uczucia. To chyba przez formę tego napisu. Teraz już się przyzwyczaiłem i wiem co to za pismo.