Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Czasopismo Lustrzanka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sięgnąłem po "Lustrzankę" z ciekawości w krakowski empiku i... wystarczy. Pismo wybitnie amatorskie, szata graficzna b. słaba, nieciekawe zdjęcie... No i te kolory (jak po desaturacji). Nie rozumiem, po co naśladować "profesjonalne" pisma, skoro brak budżetu, doswiadczenia i smaku... Może Sergiusz (kto ciekaw jego wyglądu, zachęcam do lektury) ma po prostotu ochotę być naczelnym? Lepiej było założyć jakieś zgrzebne, czarno-białe pismo i zamieszczać w nim artystyczne fotografie, niż produkować to samo, co inni, tyle, że gorszej jakości.

Domyślnie

Może wystarczy już Panowie.. na pewno są ludzie którym wystarcza "Lustrzanka" do życia i wnosi w ich życie uśmiech i odpowiednią ilość wiedzy.

Każdy kiedyś zaczynał .. nie zapominamy jak wół był cielęciem
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    Każdy kiedyś zaczynał .. nie zapominamy jak wół był cielęciem
    Goili ścisłości to Lustrzanka nie jest 'zaczęciem' .
    Podsunę inne tytuły: "Twoje Studio" "Twój Magazyn Fotograficzny" .

Podpiszę się pod słowami Sergiusza, że nie ma złotego środka, niniejszym powiedzeniem: "Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził" .

Domyślnie

Sergiusz

A ja z ciekowosci poczytał bym nawet pdf`a , może wsadził byś stare numery na jakiegoś ftp`a oczywiście dostęp płatny.

Pozdrawiam Dariusz
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Bywalec

Domyślnie

dotarł do mnie nr 1/2009 i jestem bardzo mile zaskoczony jakością papieru wewnątrz numeru - to jest papier do zdjęć , a nie do zawijania kotletów:rolleyes:
    Artykuły - różnorodnośc ich poziomu jest zaletą, a nie wadą - moja córka, która z trudem oswaja swój pierwszy kompakt, też z chęcia poczyta.
    Wszystkim super zawodowcom i zaawansowanym fotoamatorom chyba trzeba przypomnieć, że też kiedyś zaczynali . "I zapomnial wół jak cielęciem był."
    Brawa dla całego Zespołu Lustrzanki.
    P.S. nie mam nic przeciw, aby powstała "Lustrzanka dla superzaawansowanych" - kto z malkontentów stworzy konkurencję - czekam:-D
    Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Dziś odwiedziłem empik - szok - magazynów foto było chyba z 10, większość kosztująca koło 20zł.

Większość adresowanych jest "nie wiem do kogo", same newsy o nowych produktach, testy i reklamy - kto to kupi? Na plus "Świat obrazu", "Fotografia" i "Foto".

Lustrzanka jest hmm... nierówna, część dość ciekawa ale po zobaczeniu zdjęć ślubnych szybko odstawiłem na półkę - szczerze przyznam że nie czytałem, one miały ilustrować jak zdjęć nie robić?
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 11-02-2009 o 19:55

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Było przeczytać, znałbyś odpowiedź. Ale pracujemy nad specjalną wersją tylko do oglądania.:-D

Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Super, dobrych zdjęć do oglądania nigdy nie za mało. Z naciskiem na dobrych, bo płacenie za oglądanie gniotów to nie dla mnie .
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 11-02-2009 o 20:42

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Heh, pasuje .

Btw - z takim charakterem to w biznesie chyba Ci ciężko. Zresztą nie moja broszka, EOT .

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów