Po wlaczeniu aparatu wyskakuje znaczek busy i nic nie dziala. No aparat sie tylko wlacza. Przegladam instrukcje ale nic nie wskoralem. Czy ktos mial podobny przypadek?
pzdr
Pietruszka
Po wlaczeniu aparatu wyskakuje znaczek busy i nic nie dziala. No aparat sie tylko wlacza. Przegladam instrukcje ale nic nie wskoralem. Czy ktos mial podobny przypadek?
pzdr
Pietruszka
Próbowałeś wyjąć baterię podtrzymującą?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
no mój działa wzorowo, także jakiś odosobniony przypadek...
Wyjmowałeś karciochę pamięciochy?
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Wszystko zostalo wyjete i wlozone bez zadnych efektow....
A to Ty masz ciepliwość ja bym już dawno wysłał do serwisu 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co prawda to prawda, cierpliwosc... tylko jestem poza granicami kraju i chce to zrobic osobiscie za 3 tygodnie. Dobra zamykamy watek chyba ze naprawde ktos zna odpowiedz na ten problem oprocz zytniej lub innego serwisu technicznego
pzdr
A próbowałeś uruchomić go bez karty ?
Nic nie daje. Po wyjeciu karty miga w wizjerze ze jest jej tam brak (card). Jest lipa na maksa. Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc od forumowicza o ksywie trupek. Zgosil on podobny problem z eosem 50 d (chyba) a jego aparat jest juz w serwisie. Ciekawe co tam sie porobilo?
pzdr