Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
Koniecznie pomacaj gdzieś jakiegokolwiek slingshota - też byłem zafascynowany tym pomysłem kiedyś. Szybko mi przeszło - ani to wygodne, ani praktyczne.
No wiesz Wasonie.. Szanuję Twoje zdanie, ale plecak bardziej poręczny chyba nie bedzie, a torba biodrowa ze sprzętem, nie będzie raczej wygodniejsza do noszenia..:-)

tombas; to musi być koniecznie Lowepro? Kata i Vanguard też maja ciekawe propozycje wersji sling, ten pierwszy ma nawet o tyle dobry patent, że można zmieniać pas na ktrym będzie się go nosiło (prawo, lub leworamienny), albo jak klasyczny plecak.. Mi czasem w Lowepro tego brakuje..:-)

100 oglądałem w sklepie - przy odrobinie szczęścia zmieścisz tam kompakta i dwa browary
Watson proszee... Ludzie pakowali tam do środka nawet body z podpiętym zoomem 70-200 f/4L, (ale to wchodziło na styk), plus parę stałek.. Lowepro (nie tylko 100AW) ma do tego trzy szlufki na zewnętrzne podpięcie futerałów ze szkłami (lub jak wolisz; browarami), Na początku byłem bardzo zadowolony, teraz brakuje mi ładowności i chcę przesiąśc się na coś większego..
Abstrachując jednak od pojemności tego małego cuda, to jesli chodzi o 5D z griperm i 24-70, to:

na wstępie możesz zapomnieć.
Pozdrawiam