panowie, jezeli macie cos do powiedzenia na temat pracy ktorego z moderatorow to odsylam na priva do admina - kolejne posty o tej tematyce beda kasowane... a jak to nic nie da, watek zostanie zamkniety
panowie, jezeli macie cos do powiedzenia na temat pracy ktorego z moderatorow to odsylam na priva do admina - kolejne posty o tej tematyce beda kasowane... a jak to nic nie da, watek zostanie zamkniety
[/B]gawryl[B] pkt 1 Regulaminu
Chyba wyraźnie się wyraziłem, że forum mi bardzo odpowiada ..
czacha na priva to ja do niego z tydzień pisałem, bo sprawę chciałem polubownie załatwić, co odpowiedź, to kpiny i groźby. Więc nie dziw się, że sprawa nabrała publicznego charakteru.
rozumiem Cie, ale w kazdej spolecznosci trzeba albo nauczyc sie zyc, albo sobie darowac... u mnie bylo tak: mimo szczerej sympatii dla uczestnikow tego forum wiem, ze moderatorzy sa pro-unijni i akceptujacy mniejszosci seksualneZamieszczone przez Loki2
wiec lepiej nie rzucac miesem na pedalow, lezbijki i takie tam zboczenia... takie posty swego czasu zostaly kasowane, a moje konto banowane. wiec? darowalem sobie, i staram sie ,,opanowywac''
co nie zawsze mi wychodzi
![]()
przypomina mi sie tabliczka z warszawskiego ZOO :
i podobnie jest z moderatoramitrzeba na nich (i na siebie!) uwazac!
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
cholera...nie wszyscy moderatorzy sa tacy, racja.
a zreszta - co ja tam wiem, moze to Ty mi dales wtedy bana![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
non stop wałkowany temat. Kiedy dacie sobie spokoj?Proponuje zamknąć temat
![]()
Oj Vitez, o takie obelgi Ciebie nie podejrzewalem, nie ladnie, nie ladnieZamieszczone przez Loki2
![]()