Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: A mialo tu tego niby nie byc...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie A mialo tu tego niby nie byc...

Hej, co niektorzy trollujacy na forum Nikona chwalili sie, ze tutaj, na tym wspanialym forum nie ma zamykania watkow. A tymczasem:

"
    A ze zawoalowany troll i zwolennik D70 nie chce ustapic tylko ciagle te same bezsensowne testy i cyfry przywoluje - zamykam.
    "

No i co?

Widze, ze wbrew temu co twierdza rozni Canonierzy, takze tutaj jest sie wyzywanym od trolli tylko dlatego, ze ma sie czelnosc nie miec wylacznie entuzjastycznej opinii o produktach firmy Canon, a podawane testy lub specyfikacje okresla sie bezsensownymi, jezeli nie odpowiadaja przyjetej tezie.

Tak na marginesie: nigdy nie mialem zadnego sprzetu firmy Nikon czy Canon, do niedawna bylem szczesliwym uzytkownikiem analogowej lustrzanki firmy Pentax, a od tygodnia ciesze sie cyfrowa Minolta.

Chlopaki, klapki z oczu, nie miejscie takich kompleksow na punkcie Nikona, nie umiecie sie cieszyc fotografia bez szukania przeciwnika?

Marcin

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Widze, ze wbrew temu co twierdza rozni Canonierzy, takze tutaj jest sie wyzywanym od trolli tylko dlatego, ze ma sie czelnosc nie miec wylacznie entuzjastycznej opinii o produktach firmy Canon
    Poczytaj niektóre wątki np. o felernych egzemplarzach różnych szkieł canona, to zmienisz zdanie.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin001
    Chlopaki, klapki z oczu, nie miejscie takich kompleksow na punkcie Nikona, nie umiecie sie cieszyc fotografia bez szukania przeciwnika?

Marcin
    Na tym forum jest 2900 użytkowników. Jeśli masz coś do jednego czy dwóch z nich, załatw to w taki sposób, żeby nie formulować swojej negatywnej opinii w stosunku do pozostałych. Niezależnie od tego czy masz rację, czy jej nie masz.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widze, ze wbrew temu co twierdza rozni Canonierzy, takze tutaj jest sie wyzywanym od trolli tylko dlatego, ze ma sie czelnosc nie miec wylacznie entuzjastycznej opinii o produktach firmy Canon, a podawane testy lub specyfikacje okresla sie bezsensownymi, jezeli nie odpowiadaja przyjetej tezie.

Albo czegos nie doczytales albo nie chcesz doczytac.
    Powod zamkniecia watku byl inny niz tobie sie wydaje ale go najwyrazniej nie zrozumiales wiec albo daruj sobie albo przeczytaj caly zamkniety watek od poczatku do konca i sprobuj zrozumiec.
    Bo samo narzekanie ze zamknieto watek, bez proby zrozumienia powodu i rozpoczynanie przez to kolejnej bezsensownej wojenki "a na tym forum jest tak a na tamtym tak" to nic innego jak kolejne trollowanie i najlepsza droga do kolejnego zamknietego watku.

Czyli w skrocie - podaj mi logiczny powod dlaczego wywolujesz taka a nie inna dyskusje?
    Masz w tym jakis wyzszy cel poza bezsensowna proba porownywania forow?

Podaj rowniez logiczny powod dlaczego ten watek umiesciles w podforum "Canon dSLR" ? Czy przeczytales opis tego podforum - do jakich tematow sluzy, zanim zameisciles tu nowy watek zmuszajac moderatorow do wykonania akcji przeniesienia watku we wlasciwe miejsce?

I w kontekscie tego cytatu ponowie pytanie - jaki widzisz sens w zakladaniu takich watkow poza wlasnie "szukaniem sobie wroga" ? Tzn niby "mialo byc fajnie a nie jest i teraz musze sie wyzalic" .

Chcesz ponarzekac na forum - rob to z sensem a nie z pretensem 8)
    Chcesz ponarzekac ze watki sa zamykan - zglos sie do administratora forum na PW z zazaleniem o naduzywanie kompetencji przez moderatorow.
    Chcesz czegos czego nikt nie wie poza toba - okresl sie dokladniej zamiast pisac watek wlasciwie bez sensu.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Proponuje zamknac ten watek :wink:

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Chcesz ponarzekac na forum - rob to z sensem a nie z pretensem 8)
    Chcesz ponarzekac ze watki sa zamykan - zglos sie do administratora forum na PW z zazaleniem o naduzywanie kompetencji przez moderatorow.
    Chcesz czegos czego nikt nie wie poza toba - okresl sie dokladniej zamiast pisac watek wlasciwie bez sensu.
    Za wszytsko inne zaplacisz karta mastercard :wink:

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Za wszytsko inne zaplacisz karta mastercard :wink:
    albo tez: "masz problem - napisz do Kasi"
    www albo tez flickr

Loki2
    Guest

Domyślnie

nie forum jest problemem, bo od dwóch tygodni czytam różne wątki na tym forum i jest em pod wrażeniem ich poziomu merytorycznego. Dzięki CB wszedłem głębiej w świat lustrzanek cyfrowych. Problemem jest buta i arogancja niejakiego Viteza, który gnoi ludzi, którzy się z nim nie zgadzają. Zaświadczam to swoim przykładem, a ja jestem za stary na wojny systemowe i zabawy w gry na forach. To co mnie spotyka ze strony tego człowieka, to woła o pomstę do nieba: kasowanie prawie co drugiej mojej wypowiedzi, zabanowanie mi konta, nazywanie nikoniarzem, brak poczucia winy z jednej strony a bezbrzeżna arogancja, cynizm i pewność siebie wyzierająca z jego postów z drugiej. Przecież to człowiek, który sam siebie nazywa amatorem , a zdjęcia robi od trzech lat a skacze do ludzi o takim autorytecie i wiedzy jak Chomsky i wszystkich na około straszy pkt 1 Regulaminu, pod który sam podpada. I mam odwagę o tym napisać, niezależnie od tego, czy znowu zabanuje mi konto.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loki2
    nie forum jest problemem, bo od dwóch tygodni czytam różne wątki na tym forum i jest em pod wrażeniem ich poziomu merytorycznego. Dzięki CB wszedłem głębiej w świat lustrzanek cyfrowych. Problemem jest buta i arogancja niejakiego Viteza, który gnoi ludzi, którzy się z nim nie zgadzają. Zaświadczam to swoim przykładem, a ja jestem za stary na wojny systemowe i zabawy w gry na forach. To co mnie spotyka ze strony tego człowieka, to woła o pomstę do nieba: kasowanie prawie co drugiej mojej wypowiedzi, zabanowanie mi konta, nazywanie nikoniarzem, brak poczucia winy z jednej strony a bezbrzeżna arogancja, cynizm i pewność siebie wyzierająca z jego postów z drugiej. Przecież to człowiek, który sam siebie nazywa amatorem , a zdjęcia robi od trzech lat a skacze do ludzi o takim autorytecie i wiedzy jak Chomsky i wszystkich na około straszy pkt 1 Regulaminu, pod który sam podpada. I mam odwagę o tym napisać, niezależnie od tego, czy znowu zabanuje mi konto.
    Ja tez mam raczej negatywne wrazenia co do Viteza, lubi jatrzyc, pouczac i naduzywac uprawnien moderatora.

Coz, mlodziutki jest i na zdjeciu jakos tak przemadrzale wyglada...

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loki2
    nazywanie nikoniarzem,
    Oj Vitez, o takie obelgi Ciebie nie podejrzewalem, nie ladnie, nie ladnie
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów