Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: [oskarkowy] Bałkany

Mieszany widok

Bywalec Awatar mssk
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Na mnie Twoje nocne zdjęcia z Dubrownika robi duże wrażenie + nie umniejszając tym z Czarnogóry. Super wykorzystana GO.
    Zazdroszczę Ci tego braku turystów. We wrześniu niemal mnie nie rozdeptali

Przy zdjęciach z Czarnogóry napisałeś, że zwykła 50 1.4, a później pojawił się temat TS-E 50 1.4.
    O ile się nie mylę, to nie ma takiego? Rozumiem, że to zwykły EF 50 1.4 :-)
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mssk Zobacz posta
    Przy zdjęciach z Czarnogóry napisałeś, że zwykła 50 1.4, a później pojawił się temat TS-E 50 1.4.
    O ile się nie mylę, to nie ma takiego? Rozumiem, że to zwykły EF 50 1.4 :-)
    Pewnie, że zwykły. Banan sugerował, to sobie dopisałem :-D
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

nie dopisuj tego co banan sugeruje, banan tez sie myli haha
    Powtorze jeszcze raz korzystajac z okazji - bardzo mi sie zdjecia podobaja
    Tak niedaleko od Polski a juz zupełni inny klimat
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    Tak niedaleko od Polski a juz zupełni inny klimat
    i to pisze koleś, który ma Scotland wpisane po lewej. Ręce normalnie opadają.. U Was to dopiero nuda, sam asfalt, beton i blokowiska
    Jarek

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Zdjęcia z Dubrovnika troszkę oklepane To miasto jest tak śliczne, że chyba każdy kadr gdzieś już było widać ale to nie twoja wina. Za to fotki z Baru naprawdę fajne, taki obiektyw to miodzio, dodaje smaczku zdjęciom.

Jadę w lipcu do Trogiru, widzę że więcej osób się wybiera do Cro w tym roku, może sobie założymy osobny temat na takie zdjęcia, co Wy na to ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Jadę w lipcu do Trogiru, widzę że więcej osób się wybiera do Cro w tym roku, może sobie założymy osobny temat na takie zdjęcia, co Wy na to ?
    Trogir? Mówisz - masz.. Tylko muszę dojść do tej części katalogu, a jeszcze w cholerę MN przede mną. Wolisz, nocą, w dzień, we mgle, czy bardziej przejrzyste? ) Ale szczerze mówiąc, to miasto na jeden dzień, później będziesz się fotograficznie nudził.

Tak na zachętę:
    http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=21720#zdjecie
    http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=21706#zdjecie
    Jarek

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Jadę ze swoją ładniejszą połówką, byliśmy w cro już 4-ry razy Ona na plaży a ja z aparatem obskakuję PKSem okolice
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

taaa, moze nie ma betonu, blokowisk itp Ale jest totalnie zrypana pogoda Za to na balkanach jest rewelacja
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zastanawiam się czy pokonałeś zatokę Kotarską promem czy okrążałeś ją szosą? Jeśli promem to ominąłeś wiele ciekawych miejsc między innymi kopię ( o ile taka może być ) Dubrownika czyli Kotor. W Monte Negro warto zaliczyć ale to niestety spory kawałek Kanion Moracza ( podobno na drugim miejscu po tym zwanym Wielkim w Colorado) i mauzoleum lokalnego laureata nagrody Nobla w górach na wysokości przeszło 1000m. Ja już od jakiegoś czasu spędzam w MN każde wakacje i jakoś od pierwszego pobytu zupełnie nie ciągnie mnie nigdzie indziej. Za każdym razem znajduję nowe intrygujące miejsca. W lato poza Świętym Stefanem z noclegami nie ma problemu.
    Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Zastanawiam się czy pokonałeś zatokę Kotarską promem czy okrążałeś ją szosą? Jeśli promem to ominąłeś wiele ciekawych miejsc między innymi kopię ( o ile taka może być ) Dubrownika czyli Kotor. W Monte Negro warto zaliczyć ale to niestety spory kawałek Kanion Moracza ( podobno na drugim miejscu po tym zwanym Wielkim w Colorado) i mauzoleum lokalnego laureata nagrody Nobla w górach na wysokości przeszło 1000m. Ja już od jakiegoś czasu spędzam w MN każde wakacje i jakoś od pierwszego pobytu zupełnie nie ciągnie mnie nigdzie indziej. Za każdym razem znajduję nowe intrygujące miejsca. W lato poza Świętym Stefanem z noclegami nie ma problemu.
    Pozdrawiam!
    Cześć,
    Oczywiście, objechaliśmy wszystko na kołach, całe wybrzeże aż do Ulcinij i nawet dalej. Promy są dla mięczaków, no i nie ma szansy obejrzeć wielu super miejsc. A Święty Stefan.. na mnie wrażenia nie zrobił, ale w środku nie byliśmy, bo oczywiście otwierają w maju W zasadzie to jedyne miejsce, gdzie nie dostaliśmy się tak, jak planowaliśmy.
    Masz rację z tym, że w MN wystarczy się odwrócić, żeby znaleźć coś nowego i ciekawego. Na razie wstrzymałem się z pokazywaniem większej ilości zdjęć, bo trzeba to choć trochę obrobić przed pokazaniem a w tej chwili muszę wyrabiać się z innym projektem.
    Jarek

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów