dziekujewreszcie pozytywne słowo
![]()
dziekujewreszcie pozytywne słowo
![]()
Canon EOS 450D, 18-55 IS, 50mm 1.8, Speedlite 430 EX mark II kiedyś: 70-200mm f/4L, Lowepro Rezo 170AW
To i ja dołożę swoje - bez "ulepszaczy" ale się udało, bo efekt jesttakże czekamy na następne zdjęcia
pozdrawiam
![]()
Po za ładną dziewczyną nie widzę tu nic super fajnego... Popracuj trochę nad tym światłem...
http://www.strobist.com - polecam stronkę![]()
.
na życzenie, jeszcze jedno zdjecie z tej sesji. Chcialbym juz zrobic cos nowego ale niestety politechnika wzywa i nie ma czasu na wyjscie w plener...a taka piękna pogoda w trójmiescie. Lubie to zdjecie bo równiez pokazuje urode i zalety modelki (a glownie o to chodzilo), z akcentem na strone techniczna dyskretnego blysniecia lampa. nie moge jednak darować sobie kosmyka włosow ktory przecina oko... wszystko w rawach wiec moze niebawem naucze sie na tyle dobrze operowac fotosklepem i jakoś to wyretuszuje. niemniej prosze
Canon EOS 450D, 18-55 IS, 50mm 1.8, Speedlite 430 EX mark II kiedyś: 70-200mm f/4L, Lowepro Rezo 170AW
teraz spojrzalem na plecy i maja lekki niebieski zafarb, sprobuje wywołać troche cieplej na poczatek +250K. moj monitor stary bo stary (crt sony E230) to chociaz ma problemy ze szczegolami w cieniach kolorki oddaje poprawnie (na oko)
Noi to zdjęcie jest jeszcze lepsze niż poprzednie. Bliki nikną. Powiem Ci, że umiesz podkreślić walory obiektu fotograficznego .... tzn.. kobiety, bo nie wiem jak innych, ale z kobietą ci się udaje)