Tezet, ja jeszcze ustalę czy nie mam czegoś innego w planie o czym jeszcze nie wiem i do wieczora się zgadamy wtedy. Si?
Tezet, ja jeszcze ustalę czy nie mam czegoś innego w planie o czym jeszcze nie wiem i do wieczora się zgadamy wtedy. Si?
You_Me_Kan`on
Tezet i japrzepraszam, mógłbym się wybrać z Wami? :-)
We trzech to już konkretna ekipa będzie, może nie grzeszymy gabarytami, ale w kupie to wiadomo. To bądźcie pod netem tak wieczorem to sie zgadamy jeśli mama mi nie każe jutro sprzątać :P
You_Me_Kan`on
Widzę, że zbiera sie jakaś większa grupka. Z chęcią również się dołącze do Was.
ok, to działamy. Jak ktoś z Was nie jedzie autem, to mogę zabrać po drodze kogoś. Jadę z Moreny przez Wrzeszcz. Jak nie, to do zobaczenia koło 10. 45. Dla rozpoznania będę miał w ręku styczniowe wydanie Lustrzanki :P... albo łatwiej - pomarańczowe okulary.
Ubierzcie się jakoś trendi to porobimy jakiś męski fashion na gruzach. wezmę blende.
pzdr
You_Me_Kan`on
Plus 2 - dopisuje się do wypadu razem z Viqy'm.
Do zobaczenia.
Canon 40D, Canon EOS M, Sigma 10-20/4-5.6, Canon 24-105/4 L IS USM, Canon 28/1.8 USM, Canon 50/1.4 USM, Canon 85/1.8 USM, Canon EF-M 18-55/3.5-5.6 IS, Speedlite 430EX, Speedlite 90EX
Mialem isc dzis na noc do pracy ale udalo sie zrobic wolne wiec ide na 100% na day'aWidze ze dosc duza ekipa nam sie szykuje
To bardzo dobrze
A gdzie sie spotykamy dokladnie ?
Dobra, maly updateMam numery tel do comatus'a, elgi'ego i wiem jak wyglada japrzepraszam, wiec jakby cos bede was wszystkich szukal
![]()
Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 17-04-2009 o 23:08
Zna ktoś jakiś dobry punkt orientacyjny tam na miejscu, przy którym możemy się spotkać? Czy godzina 10:45 podana przez japrzepraszam jest nadal aktualna?
Comatus i Ja bedziemy starali sie byc na 10:30 A punkt orientacyjny, nie wiem, nie znam, ten teren jest mi calkiem nie znany.