Pokaż wyniki od 1 do 10 z 498

Wątek: [TEST] Samyang 85mm f/1.4 Multi-Coated

Widok wątkowy

Domyślnie

chyba wstałeś dziś lewą nową, co ?

1. No i co ? To nie jest materiał na Oscara, to nie są zawody, konkurs, itd. Dostrzegasz różnicę pomiędzy tym a materiałem wrzuconym jak jest, czy to za trudne ?
    2. No właśnie.... + punkt1
    3. Tu już ewidentnie widać, że dziś kłopoty ze wstaniem u Ciebie były...
    http://www.youtube.com/watch?v=Tg8KuiO0wLo
    Jestem fotografem i do fotografowania wykorzystuję przede wszystkim 5mk2, filmy to opcja dodatkowa i "dodatkowo" ją do fotografowania wykorzystuję.
    4. No tak, a czy nie po to jest youtube i inne tego typu media aby wrzucać różne filmy ? Może inni chcieliby właśnie to zobaczyć, jak wygląda film z tym obiektywem i że właśnie trzęsie ? Czy każdy kto wrzuca na youtuba, musi posiadać magistra z reżyserii czy być znanym operatorem filmowym ?
    5. W wystarczającym, aby go do filmów kręconych z ręki NIE kupić. Gdyby miał AF to nie trzęsłoby

Pytam retorycznie czemu dowalasz się, zły dzień ? kłopoty w ubikacji ? czy może akurat zamówiłeś kontener tych szkieł i zabieram Ci chleb ?

Jeśli szukałeś kogoś do pyskówki - to niestety ale za bardzo dobrze trafiłeś - tylko może na priva, nie na forum co ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez KubaZowsik Zobacz posta
    chyba wstałeś dziś lewą nową, co ?

1. No i co ? To nie jest materiał na Oscara, to nie są zawody, konkurs, itd. Dostrzegasz różnicę pomiędzy tym a materiałem wrzuconym jak jest, czy to za trudne ?
    2. No właśnie.... + punkt1
    3. Tu już ewidentnie widać, że dziś kłopoty ze wstaniem u Ciebie były...
    http://www.youtube.com/watch?v=Tg8KuiO0wLo
    Jestem fotografem i do fotografowania wykorzystuję przede wszystkim 5mk2, filmy to opcja dodatkowa i "dodatkowo" ją do fotografowania wykorzystuję.
    4. No tak, a czy nie po to jest youtube i inne tego typu media aby wrzucać różne filmy ? Może inni chcieliby właśnie to zobaczyć, jak wygląda film z tym obiektywem i że właśnie trzęsie ? Czy każdy kto wrzuca na youtuba, musi posiadać magistra z reżyserii czy być znanym operatorem filmowym ?
    5. W wystarczającym, aby go do filmów kręconych z ręki NIE kupić. Gdyby miał AF to nie trzęsłoby

Pytam retorycznie czemu dowalasz się, zły dzień ? kłopoty w ubikacji ? czy może akurat zamówiłeś kontener tych szkieł i zabieram Ci chleb ?

Jeśli szukałeś kogoś do pyskówki - to niestety ale za bardzo dobrze trafiłeś - tylko może na priva, nie na forum co ?
    "5. W wystarczającym, aby go do filmów kręconych z ręki NIE kupić. Gdyby miał AF to nie trzęsłoby" - nie dopisało reszty... Można by wtedy podeprzeć korpus i skupić się na "podpieraniu" a nie na kręceniu pierścieniem ....
    Ostatnio edytowane przez KubaZowsik ; 06-04-2010 o 17:04 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów