Pokaż wyniki od 1 do 10 z 498

Wątek: [TEST] Samyang 85mm f/1.4 Multi-Coated

Mieszany widok

Domyślnie

Statywów było na targach w ..... jasną cholerę .. ale niestety nie było w okolicy stoiska FotoTipa..... a dalej jak w zasięgu wzroku - nie pozwalano wychodzić ... Rozumiem jednak, że nie przekonałem Cię .. bo prawdziwy fotograf zawsze dogina ze statywem ... Na pewno zapytasz czy inna osoba gdzieś obok nie miała statywu, zgadłem ? Odpowiem od razu, że nie rozglądałem się za statywem bo jakie filmy można zrobić na statywie - widziałem ... To są bardzo dobre filmy. Ale nie widziałem nigdzie takiego filmu z ręki, ale rozumiem że nie czujesz się przekonany ....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Jak ręce tak latają, to trudno się dziwić, że ciężko...

- Jak ręce tak latają, to trudno się dziwić, że ciężko...
    Posiadanie na sprzedaż kilku obiektywów tej firmy, tego konkretnie modelu - odbiera tymczasowemu właścicielowi rozsądek do cna ... Można zaryzykować wzór: IQ / liczba posiadanych obiektyw Samyang 85 mm 1.4 = faktyczne IQ ... Ty masz (wg allegro) 15 sztuk..... Współczuję wyniku dzielenia ...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ----
    przyjrzałem się dokładniej stoisku FotoTipa - były statywy No ale jak się ich nie szukało to dla mnie ich nie było...
    Ostatnio edytowane przez KubaZowsik ; 07-04-2010 o 00:12 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów