Witam, mam problem z zainstalowaniem pluginu OnOne Software PhotoTools, na Adobe Photoshop CS3. Tzn. plugin się ładnie instaluje, odpalam PSa widzę go w zakładkach, lecz niestety jest nieaktywny... Pomożecie ?
Witam, mam problem z zainstalowaniem pluginu OnOne Software PhotoTools, na Adobe Photoshop CS3. Tzn. plugin się ładnie instaluje, odpalam PSa widzę go w zakładkach, lecz niestety jest nieaktywny... Pomożecie ?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Pewnie mało kto go używa bo jest kosmicznie drogi... Ale skoro wywaliłeś już tyle kasy na niego to proponuję zapytać tam gdzie kupiłeś lub jeżeli to demo to u dystrybutora.
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Sprobuj go przeniesc do jakiegos nowo skreowanego katalogu i potem przy starcie Ps go zaznaczyc albo w preferencjach Ps go wybrac jako dodatkowy plugin.
W sumie to canona mam i jest mi z nim dobrze.
plik > autamatyzuj tez nie ma?
u mnie p wersja 2 jest właśnie tam
Heniek
Mam Photoshopa CS3. Moj problem polega na tym, ze po zalaczeniu zdjecia i wejsciu w plik --> automatyzuj--> Photo Tools 2.0 Professional załącza mi się ono Photo Tools, mogę przeglądac wszystkie filtry ale nie widze swojego wgranego zdjecia. Okno Before/After jest puste (czarne). Pomocy, już mi ręce opadają :/