czy mogli byscie pisac pelnymi nazwami bo ja nie wiem co to S, PRo czy co tam pliz![]()
czy mogli byscie pisac pelnymi nazwami bo ja nie wiem co to S, PRo czy co tam pliz![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
ziarna wiekszego nie ma...przynajmniej na moim scanerze tego nie widac :PP moze jak bedziesz scanowal jakims mega super hiper scanerem to zauwazysz roznice....
Co do kontrastow to nie jest tak do konca jak mowisz ,ze wystarczy podgiac krzywa w ps i bedzie dobrzeniektorych rzeczy sie nie przeskoczy...
Paenka C i S to sa 2 typy filmu fuji PRO 160 z ktorego sample wrzucilem![]()
jakoś blado![]()
a ja jeszcze raz dam KODAK Color Plus
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko
coś ode mnie, może się powtórzy, ale to nic im więcej próbek, tym dokładniejsza analiza. jak robiłem chromatografię na kolumnie do pracy magisterskiej, miałem 276 próbek i było git.
1. fuji superia 400
2. fuji superia 400
3. kodak profoto 100
4. kodak profoto 100
5. fuji reala 100
6a. fuji superia 100
6b. kodak profoto 100
7. fuji superia 100
8. polaroid 200 (tego to w ogóle epsonscan nie chciał łykać, maska siakaś taka i w ogóle szajs)
Ostatnio edytowane przez rbit9n ; 19-04-2009 o 07:51
Przepraszam za balagan ale mam takie pytanie - moze zrobic tak jak jest z obiektywami - na samej górze linki do wątków o poszczegolnych filmach np:
Z tym ze w watkach o kliszach bylyby komentarze o poszczegolnych filmach - mysle ze takie rozwiazanie wprowadzi troche porządku
Ostatnio edytowane przez Voith ; 19-04-2009 o 10:54
Mniej sprzętu, więcej talentu.
Jestem za, tylko trzeba to do moderatora podesłać![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Superia 400 baaaardzo ładne kolorki ma... i o dziwo małe ziarno...
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko