Heh przed chwila wyklikalem ostatnie na digarcie .. heh
Ciekawa seria zdjec. Ale jednak bym wolal ogladac wiecej oczu modelki niz okularow![]()
Heh przed chwila wyklikalem ostatnie na digarcie .. heh
Ciekawa seria zdjec. Ale jednak bym wolal ogladac wiecej oczu modelki niz okularow![]()
"The most important piece of equipement in your bag is your attitude" Joe McNally______________________________________________
23.
Helios 44M - f2 + 40D
"The most important piece of equipement in your bag is your attitude" Joe McNally______________________________________________
22 ma coś w sobie (wg mnie). Bardzo mi się podoba.
21-poprawne
22-mi nie gra światło szczególnie nie podoba mi się ciemna plama lewego oka
23-również nie korzystnie patrzy modelka i ma czarną plamę w lewym oku
Portrret portretem ale ten most w Tczewie, jedyny w swoim niepowtarzalnym rodzaju to ci dopiero temat. Jeżeli już portret z mostem w tle, to może tak to trzeba ująć, by most nie szkodził kompozycji ale ją budował. Ten most to tysiące ramek dla fotografii. Aż szkoda, że nie odbudowano go w całości w tym stylu. A urocza modelka ma taki typ urody - z wyrazu stonowana, taka "prywatna", w uroczy sposób taka "po prostu".
450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.
26 bardzo ładne
27 gdyby twarz byla cała doswietlona mysle ze byłoby ciekawiej
22 ma coś w sobie![]()