zapisałem się jako 122 :/ miałem się rano zapisać, ale przez świąteczne przygotowania i gotowania i takie tam przełożyłem na potem.. napisałem maila na podany tam adres i zobaczymy:-|
zapisałem się jako 122 :/ miałem się rano zapisać, ale przez świąteczne przygotowania i gotowania i takie tam przełożyłem na potem.. napisałem maila na podany tam adres i zobaczymy:-|
qrcze zapozno daliscie znac, szkoda
udało sięno i jestem już zapisany, bo prawdopodobne jest że i tak ktoś z zapisanych już 120 osób nie przyjdzie.. opłacało się od razu napisać maila do organizatora
![]()
To prawda że powstają te same ujęcia, z drugiej strony plener to doskonała okazja do szlifowania umiejętności w każdych warunkach. Uczymy się na własnych błędach poprzez bezpośrednią konfrontację z innymi. Ja przekonałem się do plenerów. W grupie krakowskiej CB, do której dołączyłem ostatnio, panuje taka atmosfera że każde spotkanie wspominam z przyjemnością.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
A mnie sie wydaje ze nie do konca. Kazdy ma inny sposob patrzenia, inaczej fotografuje. Jesli jedziemy grupa 10 osob na plener to faktyczne kadry moga byc podobne. Mysle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie. W koncu elektrocieplownia mala nie jest, a poza tym... bede sie cieszyc ze mam takie fotki, a to ze bedzie je miala Basia z Dlugiej i pan Kazimierz z Huty... nie wiem czy je nawet obejrze.
Napisalem maila do Aleksanrda ze chce z Nessuno na 1 sza grupe, Robert tez chyba chce na 1 sza, Yoshi tez wiec, piszcie maila i mowcie ze na 1...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
A powiem Wam że bardzo dużo daje mi oglądanie zdjęc tych samych rzeczy ale cykniętych przez kogoś innego. Zawsze można się czegoś nauczyć i zauważyć błędy na swoich zdjęciach.
To tylko moje prywatne zdanie było. Jeżeli napisałem je jako "prawdę objawioną", to przepraszam, gdyż nie miało tak być.
Wolę przeprosić, zanim ktoś się poczuje urażony - ot tyle.
Dostaliście już mejla potwierdzającego? :P
Napisałem zaraz na początku i jeszcze nie dostałem nic.