Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Photo Day 3.0 w Elektrociepłowni Kraków [19IV2009]

Mieszany widok

Bywalec Awatar bierhoff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie jestem co prawda zwolennikiem plenerów w masowych grupach (z których powstaje kilka tysięcy prawie takich samych zdjęć tego samego), no ale skoro mam do wyboru iść na cały dzień do teściów na imieniny, albo mogę rano iść do Łęgu, a dopiero potem na "rodzinną posiadówkę", to chyba nikogo dziwić nie powinno, że się zapisałem

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bierhoff Zobacz posta
    Nie jestem co prawda zwolennikiem plenerów w masowych grupach (z których powstaje kilka tysięcy prawie takich samych zdjęć tego samego),
    To prawda że powstają te same ujęcia, z drugiej strony plener to doskonała okazja do szlifowania umiejętności w każdych warunkach. Uczymy się na własnych błędach poprzez bezpośrednią konfrontację z innymi. Ja przekonałem się do plenerów. W grupie krakowskiej CB, do której dołączyłem ostatnio, panuje taka atmosfera że każde spotkanie wspominam z przyjemnością.
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów