Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Opininia o 50D

Coś już napisał

Domyślnie

pomijajac kwestie szumów , w canonie 50d jest bardzo duzo usprawnień nie mówiąc o kolosalnej róznicy LCD, faktycznie na monitorku aparatu (po powiekszeniu) tak samo jak na monitorze komputera można ocenić ostrość zdjęcia, dużo lepsze i bardziej intuicyjne menu (takie jak w eosach jedynkach) ,regulacja obiektywów no i wiele innych bardzo przydatnych usprawnień o których mozna poczytać w specyfikacji aparatu, wg mnie warto dołożyc te kilkaset złotych do 50d (różnica pomiędzy 40d i 50d), chyba że ktoś ma 40d to uwazam że nie ma sensu go zmieniać, a lepiej poczekać na nastepcę 50d
    Ostatnio edytowane przez margo7355 ; 12-04-2009 o 11:17

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

W kwestii różnic 40D->50D to tutaj: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos50d/page3.asp jest to w miarę syntetycznie opisane. Każdy sam oceni czy jest to dużo czy nie. Canon chyba dotąd największą rewolucję zrobił w serii xxD przy przechodzeniu z modelu 10D na 20D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Haha ostatnio dostępność Canona też jest fatalna :P TOPowych szkieł prawie, że nie ma a jak są to po takich cenach, że człowiekowi się słabo robi... :P W wakacje ściągnąłem 70-200 z USA i w tym momencie dostałbym za używanego 5o% więcej niż dałem za nówkę
    Jeśli w wakacje dolar był po 2 zł, a później skoczył do 3,50 zł to trudno się temu dziwić. Ciekawe za ile złotych dzisiaj byś to szkło w Stanach kupił?
    Canon Polska ma wystarczająco dużo za pazurami i za kurs USD/zł można go już nie obwiniać :-D

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów