Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Modeli i modelek szukam...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Modeli i modelek szukam...

... ale trochę nietypowych..

To znaczy nie szukam dup do aktów, tylko potrzebuję mam z córkami i ojców z synami. Dzieci w przedziale 4-6 lat, rodzice po 30tce, jeśli nie będą się nadawać, to podmienimy ich na innych w miarę podobnych tym wieku.
    Sęk w tym, że agencje z dziećmi mają materiał, który może się podobać chyba tylko rodzicom, a agencje z modelkami raczej nie mają pań, którym z oczu patrzy ciepło rodzinne.

Zdjęcia mają być w wydźwięku ciepłe i rodzinne, więc nie będzie najmniejszych negatywnych skojarzeń. Również klient nie jest postrzegany na rynku jako firma odbierana negatywnie.

Jeśli macie jakieś swoje typy, to podzielcie się proszę. Ja naprawdę nie mam już pojęcia, gdzie szukać.
    Byłoby miło, gdyby dziewczynka z "mamą" miały długie włosy.
    Sesja "na wczoraj", znaczy za tydzień w wawce, oczywiście płatna na warunkach komercyjnych. Nie wymagam doświadczenia w pozowaniu, damy radę.
    Pomocy
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja to bym się chyba zwrócił w stronę przedszkola i spróbował porozmawiać z dyrekcją. Czasu jest bardzo mało ale normalnie to powinieneś zrobić casting. Napisz o skali problemu to znaczy ile potrzeba mam ojców i dzieci?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja to bym się chyba zwrócił w stronę przedszkola i spróbował porozmawiać z dyrekcją. Czasu jest bardzo mało ale normalnie to powinieneś zrobić casting. Napisz o skali problemu to znaczy ile potrzeba mam ojców i dzieci?
    Szukam dwóch par: ojciec-syn i matka-córka. Oczywiście nie muszą być spokrewnieni, ale musi być widać, że są podobni.. Ale to jakoś się wyrzeźbi.

Zleceniodawca zaskoczył mnie w ostatniej chwili, mam jeszcze na głowie szukanie lokacji i rekwizytów.. Zaczynam żałować, że się podjąłem, bo czasu nie ma, a problemy zaczęły się od początku.. W życiu nie podejrzewałem, że nie znajdę w agencjach ładnych dzieci.. Poziom taki, że po prostu szkoda gadać.
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

http://maxmodels.pl/july64.html może będzie się nadawać?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czy ojciec ma być w wersji tatuśko czy raczej młody sprawny przystojniak? Jednego ojca bym może miał.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laur Zobacz posta
    http://maxmodels.pl/july64.html może będzie się nadawać?
    Odznaczyłem ją już wczoraj. Dobra, bo od razu w duecie. Ideałem byłoby, gdyby miały jeszcze dłuższe włosy (część sesji będzie się na tym opierać)

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Czy ojciec ma być w wersji tatuśko czy raczej młody sprawny przystojniak? Jednego ojca bym może miał.
    Brzuch odpada.. Częściowym hasłem ma być "kiedyś będziesz taki jak ja".. sam rozumiesz.. Mnie to się widzi blondyn o normalnej sylwetce z kilkudniowym zarostem.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta

Brzuch odpada.. Częściowym hasłem ma być "kiedyś będziesz taki jak ja".. sam rozumiesz.. Mnie to się widzi blondyn o normalnej sylwetce z kilkudniowym zarostem.
    Jarek, a gdybym na brzucha gorseta założył?? Mateusza widziałeś, chlopak jeszcze nie tegawy, ale wszystko mo po łojcu...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Jarek, a gdybym na brzucha gorseta założył?? Mateusza widziałeś, chlopak jeszcze nie tegawy, ale wszystko mo po łojcu...
    Marek, jakby to delikatnie... Ty brzydki jesteś i bez gorsertu.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Oberwałem się

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

O to można siebie i swoją rodzinę wkręcić na sesję? :-) Ja podrzucę ci pomysł, trenuję judo i może być ojciec i syn w kimonie, na macie, hehehe, sam będe musiał chyba sobie zrobić taką sesyjkę bo jeszcze nie mam...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów