?!.............
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 08-04-2009 o 00:23
O co z tym autobusem chodzi? Tylko w Bydgoszczy są takie? Poza tym zdjęcie najnormalniejsze na świecie, a nawet słabe, bo mnie osobiście nie pasuje ten kawałek auta z tyłu. Wolałbym bez niego.
żadna rewelka. Bywały lepsze
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------
Odnośnie autobusu to miało być zdjęcie reportażowe
04/04/09
Ostatnia sobota to nie tylko otwarcie sezonu motocyklowego w Bydgoszczy, lecz i także pierwsza ciepła sobota w tym roku. Liczne promocje na urodziny marketu Saturn nie zachęciły ludzi do zakupów, lecz właśnie ta wspaniała pogoda sprawiła iż całe miasto zjechało się do centrum wypoczynku w Myślęcinku. Niestety drogowcy nie zdążyli wyremontować torowiska na ulicy Focha, przez co pasażerowie musieli dotrzeć na miejsce komunikacją zastępczą którą zorganizował Mobilis. W ten ciepły dzień znalazło się dużo osób które skusiły się do opalania, kolejni natomiast zasiedli pod parasolkami przy barach piwnych. Termometry w ten dzień wskazywały 19 słupków powyżej zera. Na szczęście obyło się bez żadnych przykrych incydentów.
...eh
Zdj.1 SUPER! Gdzie teraz w Bydzi postawili Nike? (dla niezorientowanych ta DAMA z łukiem to nie żadna nudystka czy też ekshibicjonistka z łukiem lecz bydgoska NIKE! - ideał sam w sobie i symbol naszego miasta). A ja bym to zdjęcie z chęcia zobaczył w kolorze i w pieknych promieniach slońcaPozdrowienia od ex-bydgoszczanina!
Łuczniczka - widziałem już różne i Twoja jest niebanalna.
Od razu powiem, że Bydgoszcz to totalna dziura i brak mi tu pomysłów. Ale nie zniechęcam - fotografuj dalej
Odnośnie zdjęć : Łuczniczka standardowo, trochę bałaganu w tle, które moim zdaniem jest za ostre - liście to idealny materiał na fajny bokeh, którego tutaj - nie zaznałem.
Autobus - może się wstrzymam od komentowania. A może jednak coś napiszę : Każdy kiedyś zaczynał. Przynajmniej technicznie jest ok - ostre, dobrze naświetlone, cieplejszy wb poprawnie użyty (w celu podkreślenia panującej temperatury). Brakuje mi ciągu dalszego - ludzi o których pisałeś w notce. Lepszą ilustracją do tego tekstu byłoby zdjęcie wykonane w środku, albo może kadr z samymi drzwiami albo oknem i ludźmi widzianymi przez nie...
No dobra, to z autobusem nie udane. A więc nie patrzmy na nie... po prostu ja mam pewne zboczenie na ich punktcie