Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: Reichmann

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    racja - Twoje zdjecia ,,powinny'' sie podobac Wszystkim - ladne widoczki, bardzo ladnie uchwycone, dobre chwile, bardzo dobre kadry, zachwycajace!
    dzieki! ale ja nie mysle w tych kategoriach ze powinny sie podobac. zdjecia robie dla siebie. a jedyna osoba o ktorej opinii powaznie mysle jest zona.
    a ze innym sie podobaja to fajnie. tez oczywiscie cieszy.
    ja sam caly czas jestem niezadowolony. ogladam dobrych landszafciarzy i staram sie plakac, ile mi jeszcze brakuje do tego poziomu

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    zdjec gratuluje, ale...

aby dyskujsja nie zeszla na tory ,,poboczne'', osobiste, to proponuje uwage dla kzdej krytyki nie wyzucanie konkretnej opinii przed zajrzeniem ,,jaki ma dorobek'' tylko wczytanie sie w intencje opiniujacego a moze za duzo wymagam
    ja to rozumiem. natomiast utrzymuje zdanie, ze wydawanie kategorycznych opinii (bo o takich mowie) bez uwzglednienia motywacji autora i tego jakie zdjecia i dlaczego robi jest niewlasciwe. zwlaszcza, gdy idzie o osoby, badz co badz, jakos uznane za swoj dorobek. nie jestem autoryteto-fanatykiem, ale prosta madrosc zyciowa mowi, by powstrzymywac sie przed krytyka w takiej sytuacji.

z mojej wlasnej perspektywy np. [...] sa nieciekawe. ale jest to juz jakies nazwisko uznane i sprawdzone. i na pewno nie pozwolilbym sobie publicznie napisac, ze jest gniociarzem. bo wiele osob go docenia i nie jest to zjawisko chwilowe
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 30-07-2005 o 23:53
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów