Fajne, bardzo mi się podoba![]()
Fajne, bardzo mi się podoba![]()
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
Przedewszystkim przepraszam Krawat ze w jego watku sie wypowiem nie na temat jego zdjecia.
Wiele z tych zdjec posiada duzo bledow dlatego tez nie przedstawilem ich besposrednio w galerii na CB bo tu wystawia sie tylko te ktore samemu uwaza sie za w miare dobre i te ktore maja byc punktem wyjsciowym do krytyki.
Podobnie zrobil to autor tego tematu dlatego napisalem co mi sie nie podoba u niego lub co sam chcialbym aby bylo poprawione - nie mowie tego na swoim marnym jak zauwazyles przykladzie tylko na tych widzianych juz gdzies w necie.
Jesli chcesz moje zdjecia skrytykowac to zapraszam do mnie do galerii na CB, tam rowniez mozemy kontynuowac nasza dalsza rozmowe :-)
Dzięki wszystkim za pozytywne opinie, to motywuje do dalszej pracy.
Co do zdjęcia i nogi na kole, to jak już ktoś zauważył jest jedna prosta przyczyna- w tym rowerze nie ma przedniego hamulca![]()
dawaj następne, ciekawa galeria się zapowiada![]()
o tak, tak..
btw fajne buty maja, oboje
Cholercia.. Mam ochote na 85/1.8![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Achch, jeszcze raz sobie przyszłam obejrzeć ;-D I mniodzio, znowu mniodzio.
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II