Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: 17-85 IS wypadły śrubki, pomocy

Coś już napisał

Domyślnie

16 kwietnia minal i co to bylo???
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamskladak Zobacz posta
    16 kwietnia minal i co to bylo???
    Spokojnie. Może naprawa się przedłużyła, może forumowicz jest zajęty (nie ma czasu) a może jest jakiś inny powód, którego my nie znamy Poczekajmy
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Grześ pisał do mnie, że obiektyw naprawiony. Szczegółów nie znam niestety. Wiem tyle, że wszystko jest ponoć już teraz tak jak być powinno. Naprawa kosztowała 140zł, za którą mu zapłaciłem

Coś już napisał Awatar grzegorzkalisz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pędzę z odpowiedziami, obiektyw odebrałem...został ponoć rozebrany na pierwiastki i złożony...najlepsze jest to że te śrubki otrzymałem z powrotem z odpowiedzią, że mechanik nie znalazł dla nich miejsca, że muszą one być z innego obiektywu. Szkła zostały wyczyszczone itd. Af chodzi trochę ciszej ALE! poruszając pierścieniem od ostrości nie zawsze on działa....muszę go ścisnąć w odpowiednim miejscu. Także jak widać jestem bardzo średnio zadowolony z mojego zakupu Ale chcę już zamknąć ten temat, nie chcę się więcej denerwować.
    Muszę to napisać..bez obrazy. Wysyłanie delikatnego obiektywu za około 700zł POCZTĄ POLSKĄ w bąbelkowej kopercie A4 bez oznaczenia paczki "ostrożnie" jest...sami już oceńcie i nazwijcie...

Coś już napisał Awatar kristof77
    Miasto
    Budapest/W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzkalisz Zobacz posta
    ...[ciach]Wysyłanie delikatnego obiektywu za około 700zł POCZTĄ POLSKĄ w bąbelkowej kopercie A4 bez oznaczenia paczki "ostrożnie" [ciach]...
    Właśnie dla takich przypadków chomikuje się w piwnicy komplet opakowania po obiektywach oraz preferowany jest odbiór własny.
    Jestem użytkownikiem aparatów, obiektywów, lamp byłskowych marki Canon oraz statywu marki Manfrotto.

Coś już napisał Awatar grzegorzkalisz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz ja chomikiem nie jestem i nie zmuszam nikogo aby był i zawalał sobie mieszkanie czy piwnice, składem pustych pudełek. Wystarczy sklep żabka, tam dostaniesz pudełka jakie chcesz. Preferowany odbiór osobisty, wiesz nie żyjemy w średniowieczu żeby przebywać setki kilometrów żeby kupić jakiś sprzęt.
    Ale naprawdę nie chcę roztrząsać tej kwestii. Z Hellfire sprawa jest już załatwiona, wszystko odbywało się z pełną kulturą, a to wielki plus bo rzadko zdarza się aby komuś tak zależało na zadowoleniu klienta.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

najlepsze jest to że te śrubki otrzymałem z powrotem z odpowiedzią, że mechanik nie znalazł dla nich miejsca, że muszą one być z innego obiektywu. .....
    No to tylko tą zagadkę może rozwiązać Archiwum X.

....
    Muszę to napisać..bez obrazy. Wysyłanie delikatnego obiektywu za około 700zł POCZTĄ POLSKĄ w bąbelkowej kopercie A4 bez oznaczenia paczki "ostrożnie" jest...sami już oceńcie i nazwijcie...
    HMMM.....Nie ma co tutaj się silić na jakąkolwiek ocenę - wnioski nasuwają się same.

....... Z Hellfire sprawa jest już załatwiona, wszystko odbywało się z pełną kulturą, a to wielki plus bo rzadko zdarza się aby komuś tak zależało na zadowoleniu klienta.
    Chociaż ten fakt jest w całej tej sytuacji pocieszający.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 21-04-2009 o 20:36 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów