16 kwietnia minal i co to bylo???
16 kwietnia minal i co to bylo???
Pozdrowienia
-------------------
CANON i szkielka
Grześ pisał do mnie, że obiektyw naprawiony. Szczegółów nie znam niestety. Wiem tyle, że wszystko jest ponoć już teraz tak jak być powinno. Naprawa kosztowała 140zł, za którą mu zapłaciłem![]()
Pędzę z odpowiedziami, obiektyw odebrałem...został ponoć rozebrany na pierwiastki i złożony...najlepsze jest to że te śrubki otrzymałem z powrotem z odpowiedzią, że mechanik nie znalazł dla nich miejsca, że muszą one być z innego obiektywu. Szkła zostały wyczyszczone itd. Af chodzi trochę ciszej ALE! poruszając pierścieniem od ostrości nie zawsze on działa....muszę go ścisnąć w odpowiednim miejscu. Także jak widać jestem bardzo średnio zadowolony z mojego zakupuAle chcę już zamknąć ten temat, nie chcę się więcej denerwować.
Muszę to napisać..bez obrazy. Wysyłanie delikatnego obiektywu za około 700zł POCZTĄ POLSKĄ w bąbelkowej kopercie A4 bez oznaczenia paczki "ostrożnie" jest...sami już oceńcie i nazwijcie...
Wiesz ja chomikiem nie jestem i nie zmuszam nikogo aby był i zawalał sobie mieszkanie czy piwnice, składem pustych pudełek. Wystarczy sklep żabka, tam dostaniesz pudełka jakie chcesz. Preferowany odbiór osobisty, wiesz nie żyjemy w średniowieczu żeby przebywać setki kilometrów żeby kupić jakiś sprzęt.
Ale naprawdę nie chcę roztrząsać tej kwestii. Z Hellfire sprawa jest już załatwiona, wszystko odbywało się z pełną kulturą, a to wielki plus bo rzadko zdarza się aby komuś tak zależało na zadowoleniu klienta.
Ostatnio edytowane przez Jago ; 21-04-2009 o 20:36 Powód: Automerged Doublepost
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L