Uważaj, od sierpnia troszkę potaniały 350d.Chcialbym kupic zestaw, skladajacy sie z nastepujacych skladnikow:
Eos 350d kit
Uważaj, od sierpnia troszkę potaniały 350d.Chcialbym kupic zestaw, skladajacy sie z nastepujacych skladnikow:
Eos 350d kit
pozdrawia
Jax®
A gdzie tak potaniały? Bo w FJ mają cenę kosmiczną 3799zł
Ja też! Kupowałem u niego i jestem bardzo zadowolniony...Zamieszczone przez Gregg
Ale nie wiem czy sie wyrobisz w terminie...tzn przed twoim wyjazdem![]()
Info ze strony: ' Od 5 sierpnia do końca miesiąca mamy jak co roku przerwę wakacyjną. Aparaty wymienione
w cenniku na żółtych polach są na magazynie i można zamawiać. Pozostałe modele
będą dostępne od września.'
Właśnie u Grosmana potaniały. Ja miesią temu dałem za swojego 3330PLN a dzisiaj sa za 3130PLN. 200PLN różnicy to niemało... (mówię o wersji silver z USMem)Zamieszczone przez TOKIN
Miałem taką samą sytuację...Zamieszczone przez Gregg
Z tym, że to była różnica kilku dni...
Nie pamiętam dokładnie tych cen a nie chce mi sie faktury szukać![]()
Zdenerwowałem się tylko bo nie mogłem już nic wtedy utargować a za kilka dni cena spadła 150,- a później dodatkowo 50,-
Ale to przecież normalne...![]()
Sklepy pewnie będą opuszczać stopniowo ceny, bo maja np stare dostawy. Ale ogólnie obowiązują juz nowe ceny, niższe około 200zł netto.
Ostatnio edytowane przez Jax ; 01-08-2005 o 21:21
pozdrawia
Jax®
Kupilem... narazie bez Sigmy, niestety musi ona poczekac na powrot z wakacji.
Dolaczy wiec do Was kolejny Kanonier, a moze rowniez i moja piekna Kanonierka Ania
Mam jeszcze jedno pytanie, oto ono:
Jaki filtr polecacie na poczatek, cos niedrogiego a jednoczesnie nie tylko chroniacego obiektyw przed kurzem.
Poprosze o linki do filtrow ktore proponujecie, musze sie bardzo spieszyc i zamowic filtr jeszcze dzisiaj.
Dzieki za pomoc!
P.S. Oczywiscie chcialbym aby ten filtr pasowal na kitowy obiektyw i Sigme 70-300...
Ostatnio edytowane przez Andee ; 02-08-2005 o 08:25
Kupilem Hoya Sky pro 1 HMC Super 58... Mam nadzieje ze to dobry wybor.
Dobry, najlepszy w tej klasie cenowej 8)Zamieszczone przez Andee