Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: 350d gdzie kupic najtaniej?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie 350d gdzie kupic najtaniej?

Witam!

Na wstepie przedstawie sie, mam na imie Andrzej, dobijam wlasnie powolutku wieku chrystusowego , zawsze chcialem miec fajny aparat, fotografowalem sporo jeszcze w szkole sredniej sprzetem znajomych, potem duza przerwa i znow wracam na lono fotografii. Interesuje mnie glownie astro i makrofotografia.

A teraz przejdzmy do wlasciwego tematu.

Chcialbym kupic zestaw, skladajacy sie z nastepujacych skladnikow:

Eos 350d kit
    Sigma 70-300mm F4-5,6 APO Macro Super II DG
    Karta CF SANDISK 1GB ULTRA II

I tu zaczyna sie problem, mieszkam w malej miejscowosci. Dobrych sklepow u mnie nie ma, sprzet jest tylko na zamowienie a ceny kosmiczne.

Dla przykladu podam cene 350d body - 4300zl
    A dla smiechu cene 20d body - 7300zl

Czy mozecie polecic mi dobre, pewne sklepy najchetniej w Krakowie lub Warszawie, gdzie moglbym niedrogo kupic taki zestaw. Na dokonanie zakupu mam tydzien, potem wyjezdzam na wakacje zagranice wiec sprawa jest dosyc pilna.

Licze na Wasza pomoc i rady, oczywiscie chcialbym kupic jak najtaniej i jak najlepiej, wyjezdzajac na wakacje byc zadowolonym z zakupu.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, ceny rzeczywiscie zabawne Czy to aby nie jest powyzej "list price"?
    Proponuje spytac na PM kogos z aktywnych grupowiczow, ktory jest z Krakowa (da sie to wyszukac, nie bede podpowiadal jak, bo to niepedagogiczne ), mysle ze beda mogli polecic jakiegos dobrego TIPa.

Aha, i watek leci do wlasciwej kategorii

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregg
    Ja też! Kupowałem u niego i jestem bardzo zadowolniony...

Ale nie wiem czy sie wyrobisz w terminie...tzn przed twoim wyjazdem
    Info ze strony: ' Od 5 sierpnia do końca miesiąca mamy jak co roku przerwę wakacyjną. Aparaty wymienione
    w cenniku na żółtych polach są na magazynie i można zamawiać. Pozostałe modele
    będą dostępne od września.'

PASTOR
    Guest

Domyślnie

ja kupowalem tu http://www.sklepfotograficzny.pl/kontakt/ - Krakow - 3249 PLN body; kit 3649 PLN ... jeszcze dve - ale tam trzeba bylo czekac na sprzet wiec ...http://www.dve.pl/ i moze - http://www.fotopanorama.pl/ ... sa jeszcze pomniejsze ale w tych bylem osobiscie ... - udanych zakupow

kwasek
    Guest

Domyślnie

www.interia.pl - dział aparaty
    kupilem tam Canona 350d + KIT
    cena 3.499 brutto z FV i polską gwarancją Canon Polska

Domyślnie

osobiscie kupowałem kita tu: http://www.negatyw.org/ - polecony prze kolege i również polecam. Akcesoria kupowałem we wspomnianym juz www.sklepfotograficzny.pl w Kraku. W obu wypadkach full serwis, gwarancje, rzetelne porady i takie tam.
    skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Ja kupowalem w www.fotoplus.pl
    Bylem milo zaskoczony jak po wyjsciu ze sklepu wybiegl sprzedawca bo zapomnial spakowac woreczka foliowego w ktorym byla bateria :-)

Dopiero zaczyna Awatar fotofx
    Miasto
    Szczecin(Skype:fotofx)

Domyślnie

Polecam www.sklepfotograficzny.pl czyli www.fotoplus.pl profesjonalna firma !

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Polecam www.cyfrowe.pl, co do www.sklepfotograficzny.pl mam spore zastrzeżenia, Tamrona 28-75 tak mi sprowdzali, że po 6 tygodniach wycofałem zamówienie.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów