Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: architektura, wnętrza, cmentarze - ekonomicznie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Aloes
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Napisałam od razu, że nie mam. Do tej pory przy moich ukochanych krajobrazach i zwierzętach jakoś się bez niej obywałam. Nosiłam się z zamiarem kupna od dawna, ale wiem, że czas przejść od "noszenia się" do kupowania.

Namieszaliście mi z tym C 10-22; w kontekście szerokiego kąta myślałam o Sigmie 10-20, robiłam nią zdjęcia kiedyś i polubiłam to szkło. Ale skoro jest między nimi taka różnica...

No nic, dzięki za rady; pokombinuję, czy da się zmieścić w budżecie Canona i lampę.

PS. Nie żeby to miało jakiś wpływ na szkła, ale "ograniczona finansowo", jestem kobietą.
    C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.

Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aloes Zobacz posta
    PS. Nie żeby to miało jakiś wpływ na szkła, ale "ograniczona finansowo", jestem kobietą.
    Rzeczywiście - kobieta :grin: ....... ....... Przepraszam za moją pomyłkę Pozdrawiam.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Trzy pary butów mniej i jest 10-22
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Dopiero zaczyna Awatar Aloes
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    Trzy pary butów mniej i jest 10-22
    Sirlucas, mówisz to do osoby, która, gdy sytuacja zmusza ją do udania się do po buty, przelicza je sobie na książki i niezmiennie dochodzi do wniosku, że każde buty da się zastąpić traperkami. Nie wszystkie kobiety przeliczają świat na buty, serio.

Anyway, dzięki wszystkim za pomoc. Zobaczę, czy różnica między tymi szkłami jest aż tak duża i może pomyślę o kredycie.
    C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.

Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Anyway, dzięki wszystkim za pomoc. Zobaczę, czy różnica między tymi szkłami jest aż tak duża i może pomyślę o kredycie.
    Kredyt bierz jak już będziesz miała podpisaną umowę na wykonanie zlecenia /(umowę o pracę?). Najgorsza sprawa to władować się w jakiś kredyt, gdy kilka dni później może okazać się że ktoś inny jednak dostał to zlecenie...

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów