Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: [Gdańsk] 26.08.2005 - Jean Michel Jarre

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Sprzęt będziesz jakoś kamuflowal czy wymiękasz?
    Szczerze mówiąc ja wymięklem ale nie będę sobą jak przynajmniej malpy nie przemycę
    Wlasnie mialem pytac

Na chwile obecna wymiekam
    Choc nie ukrywam, ze pokrece sie najpierw przed brama w celu obadania sytuacji Moze jakos wniose to w czesciach ...dam znajomym po szkle, body wsadze w majty...

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

A masz majty z mikrofazy?

Nie smiej sie, ja mysle o tym powaznie ...oby nie macali ...oby nie macali

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Przemycić to jedna sprawa, a jak Cię przydupcą na foceniu?
    to bedzie juz wiekszy problem no nic, zobacze na miejscu jak to bedzie wygladalo.

P.S.
    Na koncercie Massive'ow jeden cwaniak przemycil aparat i na moich oczach zostal bezczelnie wytargany z tlumy przez bezkarkowcow

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Przemycić to jedna sprawa, a jak Cię przydupcą na foceniu?
    W takim tłumie? Wydaje mi się to bez szans, zwłaszcza jeśli nie będzie się z flashem rzucać w oczy. Np. na jednym z koncertów Methenego Adamiak jasno mówił, żeby ludzie nie robili zdjęć poza 2 utworem. A ludzie focili - lecz nie używali lamp, bo to faktycznie może rozproszyć artystę. No, pewno nie takiego jak Jarre'a, który robi "szoł" ze świateł, itd., itp.

Ale mogę się oczywiście mylić, to jest inna klasa koncertu.

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja biore A75 ISO 400 F2.8 i bedzie super
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Wydaje mi się to bez szans, zwłaszcza jeśli nie będzie się z flashem rzucać w oczy.
    Przez caly czas trwania koncertu Massive Attack ochroniarz stali na stopniach barierek koncertowych (na podwyzszeniach) i wypatrywali ludzi z aparatami

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Przez caly czas trwania koncertu Massive Attack ochroniarz stali na stopniach barierek koncertowych (na podwyzszeniach) i wypatrywali ludzi z aparatami
    No cóż, na takie bardzo masowe koncerty nie chodzę, więc widzę, że tam są inne zwyczaje. Przykre, a przecież mogliby sobie trochę odpuścić.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    No cóż, na takie bardzo masowe koncerty nie chodzę, więc widzę, że tam są inne zwyczaje. Przykre, a przecież mogliby sobie trochę odpuścić.
    No ja już to przeciez kiedyś pisałem... Jak chcecie sobie pofocić w sympatycznej atmosferze, to nie ma sensu pchać się na wielotysięczne spędy, a lepiej wynajdywać sobie mniejsze imprezy, z mniej znanymi zespołami, bez dziesiątek karków przed sceną, itp. itd. Ja mam średnio co miesiąc pod nosem jakiegoś Joe Cockera czy innego Lenny'ego Kravitza - i generalnie to olewam, natomiast masowo zaliczam wszelkie wioskowe festiwale, dni otwarte etc. Muzyka często nie gorsza, a klimaty (nie tylko do pstrykania) najczęściej lepsze. Światełka równie kolorowe :-) a muzycy ze zdjęć się tylko cieszą. Walić komercję

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Taaa, ale czasami by się chcialo miec uwiecznione prawdziwe wydarzenie a nie byle szarpidruta
    Hep? Mnie to nie rusza Od focenia "gwiazd" są fotoreporterzy "Faktu" lub innych równie fajnych gazet. A taki mały zespół często cieszy się, że w ogóle ktoś zdjęcia robi - już kilka razy sprawiło mi dużą przyjemność, gdy dostawałem maile w stylu "o, fajne fotki, możemy sobie wrzucić na stronę?" od amatorskich, garażowych bandów.
    Idąc takim tokiem rozumowania to lepiej fotografować wodę z kranu niż wydawać pieniądze i znosić trudy podróży nad Niagarę
    Nie, możesz to porównać co najwyżej do różnicy między Niagarą a małym wodospadem w pobliskim górskim strumyku. Jedno i drugie można tak samo pieknie obfocić.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Muflon, czy ty aby nie jesteś już na etapie "amoku opętańczego" ?
    Bo dla mnie (jeszcze!) ważniejsze jest co focę niż jak focę.
    Nie do końca rozumiem, ale o ile dobrze rozumiem to jeśli tak zdefiniujesz "amok" to chyba tak :-D Nie dotyczy samolotów

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów