Wlasnie mialem pytacZamieszczone przez mmsza
Na chwile obecna wymiekam
Choc nie ukrywam, ze pokrece sie najpierw przed brama w celu obadania sytuacjiMoze jakos wniose to w czesciach ...dam znajomym po szkle, body wsadze w majty...
![]()
Wlasnie mialem pytacZamieszczone przez mmsza
Na chwile obecna wymiekam
Choc nie ukrywam, ze pokrece sie najpierw przed brama w celu obadania sytuacjiMoze jakos wniose to w czesciach ...dam znajomym po szkle, body wsadze w majty...
![]()
Zamieszczone przez mmsza
Nie smiej sie, ja mysle o tym powaznie...oby nie macali ...oby nie macali
![]()
to bedzie juz wiekszy problemZamieszczone przez mmsza
no nic, zobacze na miejscu jak to bedzie wygladalo.
P.S.
Na koncercie Massive'ow jeden cwaniak przemycil aparat i na moich oczach zostal bezczelnie wytargany z tlumy przez bezkarkowcow![]()
W takim tłumie? Wydaje mi się to bez szans, zwłaszcza jeśli nie będzie się z flashem rzucać w oczy. Np. na jednym z koncertów Methenego Adamiak jasno mówił, żeby ludzie nie robili zdjęć poza 2 utworem. A ludzie focili - lecz nie używali lamp, bo to faktycznie może rozproszyć artystę. No, pewno nie takiego jak Jarre'a, który robi "szoł" ze świateł, itd., itp.Zamieszczone przez mmsza
Ale mogę się oczywiście mylić, to jest inna klasa koncertu.
Ja biore A75ISO 400 F2.8 i bedzie super
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Przez caly czas trwania koncertu Massive Attack ochroniarz stali na stopniach barierek koncertowych (na podwyzszeniach) i wypatrywali ludzi z aparatamiZamieszczone przez KMV10
![]()
No ja już to przeciez kiedyś pisałem... Jak chcecie sobie pofocić w sympatycznej atmosferze, to nie ma sensu pchać się na wielotysięczne spędy, a lepiej wynajdywać sobie mniejsze imprezy, z mniej znanymi zespołami, bez dziesiątek karków przed sceną, itp. itd. Ja mam średnio co miesiąc pod nosem jakiegoś Joe Cockera czy innego Lenny'ego Kravitza - i generalnie to olewam, natomiast masowo zaliczam wszelkie wioskowe festiwale, dni otwarte etc. Muzyka często nie gorsza, a klimaty (nie tylko do pstrykania) najczęściej lepsze. Światełka równie kolorowe :-) a muzycy ze zdjęć się tylko cieszą. Walić komercjęZamieszczone przez KMV10
![]()
Hep? Mnie to nie ruszaZamieszczone przez mmsza
Od focenia "gwiazd" są fotoreporterzy "Faktu" lub innych równie fajnych gazet. A taki mały zespół często cieszy się, że w ogóle ktoś zdjęcia robi - już kilka razy sprawiło mi dużą przyjemność, gdy dostawałem maile w stylu "o, fajne fotki, możemy sobie wrzucić na stronę?" od amatorskich, garażowych bandów.
Nie, możesz to porównać co najwyżej do różnicy między Niagarą a małym wodospadem w pobliskim górskim strumyku. Jedno i drugie można tak samo pieknie obfocić.Zamieszczone przez mmsza
Nie do końca rozumiem, ale o ile dobrze rozumiemZamieszczone przez mmsza
to jeśli tak zdefiniujesz "amok" to chyba tak :-D Nie dotyczy samolotów
![]()