[QUOTE=b'Art]Zgadza się. Jednak Oxygene i Tubular Bells, to mniej więcej ta sama epoka. Jakiś rok, czy dwa różnicy? Dlatego tak mi się skojarzyło, bo żyłem wówczas tą muzyką...Zamieszczone przez b'Art
[QUOTE=b'Art]Zgadza się. Jednak Oxygene i Tubular Bells, to mniej więcej ta sama epoka. Jakiś rok, czy dwa różnicy? Dlatego tak mi się skojarzyło, bo żyłem wówczas tą muzyką...Zamieszczone przez b'Art
Nie tylko ty jestes uposledzony ;-) Ale widocznie tylko ty sie wybierasz ;-)
Dla mnie za daleko, za ciemno i za duzo ludzi... nie lubie tloku jak Zagloba, zwlaszcza jesli mam taki sprzet przy sobie ;-)
jesli tylko wpuszcza mnie z aparatem to napewno podziele sie fotkami (na massive attack pan bez szyi powiedzial ze z prosefjonalnym sprzetem nie wpuszczaja [300D] przez chwile poczulem sie dowartosciowany ...ale z fotek nici)
Planowalem wypad ale jak potwierdzili date koncertu to wiedzialem, ze tego dnia musze byc gdzie indziejZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
![]()
A co do zdjec na koncertach -- na U2 sprzetu nawet nie zabieralem -- moze to i slusznie bo zabierali nawet wode w plastikach i kartonach
![]()
Depozyt byl -- za 20zl -- tyle, ze bez gwarancji, ze cokolwiek z niego odbierzesz
![]()
http://art.debesciak.net (w trakcie realizacji)...
Odnośnie koncertu, to kontaktowałem się z organizatorami tego koncertu i mam potwierdzoną wiadomość, że oficialnie nie będzie można wnosić aparatów fotograficznych. Podaje tę informacje dla ewentualnych zainteresowanych foceniem na koncercie.
50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW
Mozesz mi podac jakies namiary na organizatorow?Zamieszczone przez Orzeszek
na 100% migawka strzela w utworze Souvenir Of China z plytki A.E.R.O. i najprawdopodobniej na jednym ze starszych utworow, ktorego nie moge sobie przypomniecZamieszczone przez fotofx
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 07-08-2005 o 22:05
Kto pamięta utwór JMJ-a w którym słyszymy dźwięk motor-drive Nikona![]()
Troche przesadzają z zakazem focenia na takim koncercie i tak całość będzie przecież transmitowana. Na U2 też zabierali wszysto ze względów bezpieczeństwa, np napoje w butelkach pet, a póżniej ze względu na deszcz ludzie wchodzili z parasolkami- niektóre miały nawet niezłe szpice. Ale widocznie pstrykaczy trzeba tępić dla zasady.
TOM-EK
moze tak robia, bo to proba ewentualnego zatuszowanie swojego nieprzygotowania..roznie to bywa na kocertach, a tak to wieksze prawdopodobienstwo, ze potem ewentualna fuszerka trafi do prasy
to takie moje radosne gdybania
POzdrawiam
Ta, jasne ;-)Zamieszczone przez tomsong
Wizerunek artysty - tak sie to nazywa.
Chcesz moc na niego w domu popatrzec? Kup plakat.
Chcesz go w domu posluchac? Kup plyte.
Dlatego na koncerty nie wolno wnosic aparatow foto i magnetofonow. Proste i logiczne.
Tak samo zreszta jest z gwiazdami filmowymi. To tez ludzie, wiec w roznych miejscach mozesz je spotkac - na lotnisku, w knajpie itp. Jak jestes mily, to uda ci sie spokojnie pogadac, pocukrowac wyrazajac swoje uwielbienie itepe... ale nie licz na to, ze uda ci sie zrobic sobie zdjecie z ta gwiazda - od razu uslyszysz "sry, no photo".
Oczywiscie wszystko zalezy od formatu artysty - jakis lokalny mistrz jodlowania z austriackiego zadupia pewnie bylby dumny i szczesliwy, gdyby ktos go w ogole chcial sfotografowac ;-)